Index / Tuin / Levensverwachting van Grape Vines

Share This Post

Tuin

Levensverwachting van Grape Vines

Druiven zijn een inheemse vruchten van Azië, en de gekweekte variëteiten zijn geproduceerd in hun natuurlijke habitat - en ook daarbuiten - voor de afgelopen 5000 jaar. De wilde druivensoorten zijn gebruikt in de menselijke samenleving sinds de prehi

AdvertisementDruiven zijn een inheemse vruchten van Azië, en de gekweekte variëteiten zijn geproduceerd in hun natuurlijke habitat - en ook daarbuiten - voor de afgelopen 5000 jaar. De wilde druivensoorten zijn gebruikt in de menselijke samenleving sinds de prehistorie en de bijbelse tijden. De vrucht is gebruikt bij de wijnbereiding sinds het begin van de Griekse en Romeinse beschavingen.

Levensduur

Wijnstokken zijn tussen de planten met een zeer lange levensduur, veel van 100 of meer jaren, noemt Michael Gibson in "The Sommelier Prep Course." Nieuw aangeplante wijnstokken te nemen ergens tussen de drie tot vijf jaar volledig vast en beginnen vruchten af ​​te werpen. De leeftijd van 10 tot 30 jaar wordt beschouwd als de belangrijkste fruitproductie leeftijd van wijnstokken. De wijngaarden dat hun wijndruiven geoogst op oudere wijnstokken eigenlijk labelen hun wijn Oude Wijn of Vielle Vignes in het Frans.

oudste Vine

Volgens het Guinness Book of World Records in 2010, de oudste levende wijnstok, zoals bewezen door genetische tests, is gelegen in de Sloveense stad Maribor. De leeftijd van de wijnstok wordt bevestigd te zijn over de leeftijd van 400 jaar, noemt Michael Gibson in "The Sommelier Prep Course." De wijnstok is nog steeds in productie, en de daaruit voortvloeiende wijnstok wordt gepresenteerd als ceremoniële geschenken van de lokale overheid.

Verbetering van de Levensduur

Het kweken van de wijnstokken in een gezonde culturele omgeving vermindert ziekten en het verbeteren van de levensduur. Wijnstokken groeien goed in een verscheidenheid van goed doorlatende grond. De planten niet gedijen in slecht gedraineerde, zware kleigrond. De voorkeur bodem is een diepe, goed gedraineerde leem. Plant de wijnstokken in de gebieden van de volle zon, zoals fruit vereist tentoonstelling vol zon om goed te rijpen. Selecteer een site beschermd tegen harde wind om schade aan de bosrijke wijnstokken te voorkomen. Niet te planten in gebieden die de neiging hebben om te verzamelen stilstaand water tijdens de regens.

Oogst tijd

Picking rijp fruit is belangrijk, omdat de druiven niet de wijnstok rijpen af. De vrucht kleur is niet de enige rijpheid indicator. Proef de tafeldruiven, omdat deze zoeter en minder zuur eenmaal rijp zal worden. Druiven vereisen een gemiddelde temperatuur van meer dan 50 graden F of meer van de vrucht tot wasdom te komen. Het beste is om de vrucht voortdurend proeven en noteer de data. Oogst als de smaak is uw wens. Dit maakt het gemakkelijk om zich te concentreren op de oogst van data voor de volgende jaren.

Share This Post