Index / Huis / Levensverwachting van een Garage Door Opener

Share This Post

Huis

Levensverwachting van een Garage Door Opener

Net als elk mechanisch apparaat, garagedeur openers te dragen over de tijd en een punt bereiken als ze niet meer actief zijn. Door het begrijpen van de levensduur van thuis componenten, kan de eigenaar budget voor vervanging en reparatie op de juiste

Advertisement

Net als elk mechanisch apparaat, garagedeur openers te dragen over de tijd en een punt bereiken als ze niet meer actief zijn. Door het begrijpen van de levensduur van thuis componenten, kan de eigenaar budget voor vervanging en reparatie op de juiste wijze. Levensverwachting is een schatting van de werkende levensduur van elke bepaalde garagedeur opener, gebaseerd op de kwaliteit van de inrichting en het gebruik ervan.

Levensverwachting

De gemiddelde levensverwachting van een garagedeuropener is 10 jaar, zo blijkt uit onderzoek gepubliceerd door de Utah State University. Met ingang van 2011, de kosten van vervanging gemiddeld ongeveer $ 400, afhankelijk van de kwaliteit en capaciteit. De gemiddelde levensverwachting is gebaseerd op een correct geïnstalleerd garagedeuropener met een voldoende capaciteit om de deur te behandelen.

Soortgelijke componenten Huis

Garage deuropeners vallen in dezelfde categorie als de levensverwachting boilers, toilet mechanismen en vuilnis desinvesteringen. Voor een huiseigenaar kan dit de kosten van meer dan $ 1500 ongeveer een decennium betekenen nadat het huis is gebouwd. Met uitzondering van verf en zinkputpompen de garagedeur opener is een van de kortste duur componenten van het huis.

De garagedeur

Die duurde van 20 tot 50 jaar, zal uw garagepoort de garagedeuropener overleven door tientallen jaren. De ontwerpen van de garagedeur en opener zijn standaard, zodat vervanging van de deuropener waarschijnlijk geen grote wijzigingen vereisen.

Onderhoud

Routineonderhoud smeren bewegende onderdelen zoals kettingen en instelling van de kettingspanning. Veiligheidsoverwegingen zijn ook een onderdeel van garagedeuropener onderhoud. Controleer of de elektrische ogen aangebracht aan de basis van de deur functioneren en de deur veroorzaakt omkeren open als er iets gaat door de deuropening. De garagedeuropener moet ook omkeren open als de deur iets raakt tijdens de neerwaartse beweging van de sluiting.

Share This Post