Index / Huisdieren / Levensduur van Hamsters

Share This Post

Huisdieren

Levensduur van Hamsters

Hamsters zijn waarschijnlijk de bekendste gekooide huisdier. Ze zijn lief en schattig, en ze kunnen een geweldige eerste huisdier. Kenmerkend hamsters is hun korte levensduur. Maar dat hangt af van de aard van de hamster en hoe goed je zorg voor het.

Advertisement

Hamsters zijn waarschijnlijk de bekendste gekooide huisdier. Ze zijn lief en schattig, en ze kunnen een geweldige eerste huisdier. Kenmerkend hamsters is hun korte levensduur. Maar dat hangt af van de aard van de hamster en hoe goed je zorg voor het. "Aging" hamsters ook goede huisdieren te maken, maar de zorg voor hen meer kennis nodig.

feiten

Hamsters behoren tot de familie van knaagdieren. Net als de meeste knaagdieren, ze zijn nachtdieren, wat betekent dat ze zijn het meest 's nachts actief. Ze hebben ook tanden die constant groeien, dus het is belangrijk voor hen om te knagen op voorwerpen om hun tanden versleten te houden.

Rassen en Levensduur

Verschillende rassen van hamsters hebben verschillende levensverwachting. De meer bekende Syrische hamster, liefkozend de teddybeer hamster, leeft het langst bij ongeveer 1.000 dagen (bijna drie jaar). De "dwerg" hamster rassen zoals de Siberische zijn een beetje kleiner in omvang en ze leven slechts één tot twee jaar.

Health Concerns

Hoe gezonder uw huisdier, hoe langer het zal leven. Ten eerste, ontwikkel uzelf over de voorkomende gezondheidsproblemen, omdat hamsters gevoelig voor verschillende omstandigheden die daling hoe lang ze leven kunnen zijn. Syrische hamsters zijn bijzonder gevoelig voor "natte staart" een dodelijke intestinale ziekte die wordt gekenmerkt door diarree. Ook kan hamsters verkoudheden tussen mens vangen. Enkele typische tekenen van ziekte omvatten diarree, loopneus en gewichtsverlies.

Preventie / Solution

Er zijn veel dingen die je kunt doen om het leven van uw huisdier te maximaliseren. Wanneer je een hamster te krijgen, zorg ervoor dat een dierenarts die knaagdieren handvatten te vinden. Wees bereid om je hamster naar de dierenarts voor een regelmatige check-ups en spoedeisende hulp als u wilt dat uw huisdier om zo lang mogelijk te leven.

Om u te helpen uw huisdier langer leven, voeden een verscheidenheid aan groenten en fruit. Uw hamster leefomgeving is ook de sleutel. Houd niet de kooi in de buurt van tocht, was uw handen voordat u uw huisdier en gebruik geen geparfumeerde strooisel, zoals grenen of ceder, omdat ze schadelijk zijn voor hun ademhaling. Als u overweegt het fokken van uw hamster, zich ook bewust zijn dat vrouwen die leven korter dan degenen die niet hebben gefokt.

Tekenen van Age

Veroudering hamsters kan een uitdaging zijn. Volgens Hamster Central, de meeste hamsters beginnen te verslechteren wanneer ze ongeveer twee jaar oud. U zult merken dat ze minder honger lijken, zullen ze slecht ter been zijn, zullen ze minder actief zijn, zal de kleur van de vacht veranderen of ze zullen beginnen om hun vacht te verliezen.

Houd uw hamster actief door te spelen met het en het helpen te oefenen. Het kan ook hulp bij het houden van zijn tanden ingediend nodig, en het kan nuttig zijn om gemakkelijker zijn kooi te navigeren te maken. Het is belangrijk om in gedachten dat het leven van uw huisdier is einde aan te houden. Op een bepaald moment moet u uw dierenarts te vragen of het tijd is om je hamster euthanaseren.

Share This Post