Index / Tuin / Levensduur van een Boom van de Magnolia

Share This Post

Tuin

Levensduur van een Boom van de Magnolia

Magnolia bomen zijn populair vanwege hun aantrekkelijke bloemen en bladeren. Meer dan 80 soorten magnolia groeien in de VS en Azië. Een aantal van de grotere magnolia soorten kunnen leven meer dan 100 jaar. Common magnolias De zuidelijke magnolia, pa

Advertisement



Magnolia bomen zijn populair vanwege hun aantrekkelijke bloemen en bladeren. Meer dan 80 soorten magnolia groeien in de VS en Azië. Een aantal van de grotere magnolia soorten kunnen leven meer dan 100 jaar.

Common magnolias

De zuidelijke magnolia, paraplu magnolia, en komkommer magnolia zijn drie van de meest voorkomende magnolia bomen in de Verenigde Staten. De zuidelijke magnolia dient als de toestand boom van Mississippi.

zuidelijke magnolia

De zuidelijke magnolia heeft een levensduur van 80 tot 120 jaar. Het groeit gewoonlijk 60 tot 80 voet lang, maar kan oplopen tot 125 voet groeien.

paraplu magnolia

De kleinere paraplu magnolia, vaak te vinden in de Appalachian Mountains, heeft een levensduur van 40 tot 100 jaar.

komkommer magnolia

Komkommer magnolia, de meest voorkomende van de magnolia soorten in de VS, een gemiddelde levensduur van 80 tot 120 jaar.

Factoren die van invloed levensduur

Magnolias kan kwetsbaar zijn voor de grond branden, winter droogtes en sommige insecten zoals de magnolia schaal. Overige ongedierte en schimmels kunnen magnolias aanvallen, maar zijn meestal niet fataal.

Share This Post