Index / Hobby's, Games & Toys / Leuke spelletjes te spelen met vrienden

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Leuke spelletjes te spelen met vrienden

Als je dan hebt met vrienden en niet echt geen entertainment plannen, kunt u proberen een paar spelletjes. Er zijn een heleboel leuke spelletjes te spelen met vrienden die binnen of buiten kan worden genoten. Bedenk hoe lang de wedstrijden meestal om

Advertisement

Als je dan hebt met vrienden en niet echt geen entertainment plannen, kunt u proberen een paar spelletjes. Er zijn een heleboel leuke spelletjes te spelen met vrienden die binnen of buiten kan worden genoten. Bedenk hoe lang de wedstrijden meestal om te spelen om ervoor te zorgen dat ze tijdens de borrel kan worden afgerond. Kies de juiste games en u en uw gasten een goede tijd te hebben.

klassieke Spelen

Vaak is de klassieke spellen die al jaren zijn geweest de beste uitloper van het moment keuzes. Geniet van een ronde van Pictionary, Twister of hints met weinig tot geen leveringen nodig om te spelen. De traditionele kaartspellen kan ook eenvoudig worden afgespeeld zodra iedereen de regels kent. Probeer card games zoals bridge, rummy en Texas Hold 'em, wat erg leuk voor iedereen kan zijn.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u uw oude set dominostenen en te zien welke soorten van patronen en ontwerpen die u en uw vrienden samen kunnen maken. Als vloer activiteit is niet gemakkelijk voor iedereen die je kunt ook spelen gissen games die laat jou en je vrienden meer over elkaar te leren. Playing Twee waarheden en een Lie geeft iedereen de kans om drie verklaringen, waarvan er één te maken is niet waar, en de rest van de groep krijgt om de leugen te raden.

Bordspellen

Als je vrienden in plaats van bordspellen zou spelen, een wereld van mogelijkheden beschikbaar. Iets van Monopoly, op het Leven, Scrabble, om Kolonisten van Catan gespeeld kan worden met een verschillend aantal deelnemers en kan enige tijd duren om te spelen. Kies iets simpels, zoals dammen of Chinese Checkers, of kies een meer strategische spellen zoals schaken of Mens erger. Nieuwere games, zoals Balderdash, Munchkin of Bang mogelijk meer tijd in beslag nemen om vertrouwd te raken met de regels worden, maar kan net zo onderhoudend als de klassiekers.

Buiten spellen

Ga naar buiten, naar een park of uw achtertuin, en het spel opties nog verder uit te breiden. Een ronde van croquet, badminton of volleybal zijn leuke opties voor mensen die op zoek zijn naar een beetje meer lichamelijke activiteit. Outdoor spellen kunnen jij en je vrienden te helpen om een ​​beetje ontspannen bewegen. Als u de beschikbare ruimte kunt u ook het opzetten van relay races door de werf met obstakels of uitdagingen aan te vullen langs de weg.
Als je het hebben van een pool party, een spel van Marco Polo of Over Under.

Share This Post