Index / Gezondheid / Leuke manieren om baby geslacht Voorspel

Share This Post

Gezondheid

Leuke manieren om baby geslacht Voorspel

Het verwachten van een baby is een gelukkige tijd en het mysterie van wat je moet de ervaring nog spannender te maken. Velen kiezen voor een echo om het geslacht van de baby te bepalen, maar voor sommige vrouwen, het plezier is in het gissen. Er zijn

AdvertisementHet verwachten van een baby is een gelukkige tijd en het mysterie van wat je moet de ervaring nog spannender te maken. Velen kiezen voor een echo om het geslacht van de baby te bepalen, maar voor sommige vrouwen, het plezier is in het gissen. Er zijn een aantal mythen en oude vrouwen 'verhalen die kunnen maken raden het geslacht van je baby een aangenaam onderdeel van de zwangerschap.

Hoog of laag?

De manier waarop je de baby te dragen tijdens de zwangerschap is een van de meest populaire manieren om het geslacht te raden. Als je laag en aan de voorkant te voeren, is het geloofde je met een jongen. Die hoge en aan de zijkant (of als je zwangerschap is zichtbaar van achteren) betekent dat je met een meisje. Natuurlijk, hebben wetenschappers geadviseerd dat de manier waarop je een baby te dragen is niet te wijten aan het geslacht, maar de spiertonus en de positie van de baby is in de baarmoeder afgerekend op.

Gezicht en haar

Een andere manier waarop veel denk het geslacht van je baby is door te kijken naar je gezicht en haar. Het is van mening dat als je het hebben van een jongen bent, dan heb je glanzend haar en een roze teint. Als je haar is saai of als uw huid begint uit te breken in de oneven puistje, wordt aangenomen dat je een meisje zult hebben. Netmums voegt eraan toe dat experts uit te leggen dat deze effecten gerelateerd zijn aan hormonale veranderingen in je lichaam en dat vrouwen die hebben probleem huid vóór de zwangerschap zijn waarschijnlijk meer uitbraken tijdens.

The Ring Trick

Misschien wel een van de oudste methoden voor het gissen het geslacht van je baby is om uw ring of een naald te koppelen aan een touwtje en houd hem boven je buik. Wees voorzichtig niet om het te verplaatsen, en laat het zo stil geworden mogelijk. Als uw ring beweegt van links naar rechts, je bent een jongen. Als het beweegt in een cirkelvormige beweging, dat betekent dat je een meisje te hebben. De kans is groot dat vage spiertrillingen in je hand er de oorzaak van de ring te bewegen in de richting die het doet.

Chinese Gender Calculator

Volgens Netmums, de Chinese geslacht calculator is griezelig nauwkeurig, en een populaire manier om het geslacht van je baby raden. Deze methode berekent uw leeftijd bij de conceptie met de numerieke waarde van de maand die u verwekt in. Bijvoorbeeld, als je 25 en zwanger in juli (de zevende maand) zou uw nummer 32. Dit is een egaal resultaat te zijn, wat betekent dat u ondervindt een meisje. Als de resulterende getal oneven is, dan is het zei dat je met een jongen.

Share This Post