Index / Huis / Lekkende Aluminium Windows

Share This Post

Huis

Lekkende Aluminium Windows

Aluminium ramen zijn in veel huizen, omdat ze zijn goedkoop en relatief duurzaam. Deze vensters bevatten een zeehond in het frame, die voorkomt dat water in lekt. Als uw aluminium ramen ervaren lekken, het probleem waarschijnlijk ligt bij dit frame s

Advertisement

Aluminium ramen zijn in veel huizen, omdat ze zijn goedkoop en relatief duurzaam. Deze vensters bevatten een zeehond in het frame, die voorkomt dat water in lekt. Als uw aluminium ramen ervaren lekken, het probleem waarschijnlijk ligt bij dit frame seal. Er is geen noodzaak om de klusjesman bellen, want je kunt verwijderen en vervangen van een beschadigde zegel op uw eigen.

Wat je nodig hebt

 • Stanleymes

  Plamuurmes

  Aceton

  Rags

  Rubberen handschoenen

  Veiligheidsbril

  afplakband

  Op basis van ammoniak of polyurethaan window sealer

Gesneden in de afdichting tussen een raam met een doossnijder. Omgehakt de lengte van de afdichting.

Gebruik je vingers te pellen de kit uit het frame.

Schraap de resterende afdichting van het frame met een plamuurmes.

Doe handschoenen en een veiligheidsbril. Dompel een doek in aceton. Veeg het zegel gebied van het frame. Reinig het gebied opnieuw met een doek gedrenkt in water. Droog het met een schone doek.

Maskeren het glas en de grenzen van het frame met plakband.

Toepassen nieuwe ammoniak of polyurethaan sealer de spleet tussen de rand en het glas. Deze jagers komen meestal in een kitpistool of andere dispenser. Om te solliciteren, ontladen een enkele lijn van sealer langs de kloof tussen het frame en glas. Laat de sealer drogen de tijdsduur aanbevolen door de fabrikant.

Share This Post