Index / Huis / Lekdetectie Hulpmiddelen

Share This Post

Huis

Lekdetectie Hulpmiddelen

Of het sanitair, gas of automotive, lekkages veroorzaken kostbare reparaties en vormen potentiële gevaren voor de gezondheid en eigendom. Gelukkig, lekdetectie gereedschappen identificeren ontsnappende vloeistoffen en gas voordat ze ernstige probleme

AdvertisementOf het sanitair, gas of automotive, lekkages veroorzaken kostbare reparaties en vormen potentiële gevaren voor de gezondheid en eigendom. Gelukkig, lekdetectie gereedschappen identificeren ontsnappende vloeistoffen en gas voordat ze ernstige problemen. Of u nu werkt op een auto airconditioning, watervoorziening leidingen of residentiële gasleidingen, leren over lekdetectie opties en kies de tool die uw project past.

UV Dye en Detection Light

UV, of ultraviolet, kleurstoffen weergegeven in heldere, fluorescerende kleur onder UV-detectie lichten. Speciaal ontworpen kleurstoffen kunnen in automotive airconditioning systemen worden geplaatst. Het systeem is gesloten en wendde zich tot de "On" positie. Na het draaien voor een korte tijd, een monteur schijnt een detectie- licht over voedingslijnen en apparatuur. Sijpelt of lekkende UV kleurstof verschijnt als een felle fluorescerende kleur onder de stralen van de detectie licht, met vermelding van de locatie van gebarsten of gebroken apparatuur. UV kleurstof en detectie-apparatuur ligt zeer effectief en relatief goedkoop. Het enige nadeel van deze lekdetectie methode is dat het toegang tot alle gebieden van de airconditioning systeem vereist.

Pressure Gauge

Professionele loodgieters gebruiken manometers om nieuwe watervoorziening lijn installaties te controleren. body Een drukmeter verschijnt als een ruwweg palm-sized disc. Een verbindingsstuk uitsteekt vanaf de omtrek van het lichaam en één zijde uitgerust met een knop die druk in stappen van pond per vierkante inch aangeeft. schroefdraad connector De meter is hecht aan een open loodgieterswerkinrichting of pijp tepel. Loodgieters bevestig de manometer op het systeem terwijl het systeem droog is. Zij vullen van het systeem met water, bekijk de manometer tot normale druk niveaus en laat het volledige langere tijd, meestal gedurende de nacht. Bij hun terugkeer, ze controleren niveau de meter is; lage of sterk verminderde druk geeft aan dat het systeem lekt.

Afwasmiddel

Regelmatig afwasmiddel biedt loodgieters met een eenvoudige, effectieve methode om te controleren gasleidingen op lekkages. Naar aanleiding van een gasleiding installatie, loodgieters mengeling mild, afwasmiddel met water tot een schuimend mengsel te maken. Zodra gasleidingen zijn verzegeld en compleet, een loodgieter opent de belangrijkste gasafsluitkraan en maakt het mogelijk gas in de nieuw geïnstalleerde leidingen aan te gaan. De loodgieter past een dikke laag schuim op alle nieuwe gewrichten. Gaslekken verlaat het systeem onder relatief hoge druk, waardoor het sop te spuwen, spat en de vorm bubbels. Zeepbellen geven de locatie van lekken in de gasleiding.

Share This Post