Index / Careers & Work / Kwaliteiten van een Dedicated Teacher

Share This Post

Careers & Work

Kwaliteiten van een Dedicated Teacher

Het zijn een leraar is een van de meest waardevolle en belangrijke beroepen die er zijn. Immers, leraren zijn gedeeltelijk verantwoordelijk voor het vormgeven van de toekomst van jonge geesten (en als gevolg daarvan, de wereld als geheel) en de inter

AdvertisementHet zijn een leraar is een van de meest waardevolle en belangrijke beroepen die er zijn. Immers, leraren zijn gedeeltelijk verantwoordelijk voor het vormgeven van de toekomst van jonge geesten (en als gevolg daarvan, de wereld als geheel) en de interactie met de kinderen in hun belangrijkste vormende jaren, toen gedachten, studie gewoonten en ideeën zijn nog maar net begonnen te vormen en te komen samen.

Eerlijkheid

Eerlijkheid en rechtvaardigheid zijn twee belangrijke componenten voor het zijn een toegewijde leraar. Dit betekent niet spelen favorieten en het behandelen van iedereen in een even respectvolle manier. Zelfs heel jonge kinderen kunnen tekenen van onrecht op te sporen. Dit wil echter niet zeggen, dat leraren niet moet kunnen inhaken op de sterke en zwakke punten van de individuele studenten en zich richten op hoe om tegemoet te komen, accentueren en te elimineren.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid is van vitaal belang voor een goede leraar. Als een kind heeft een vraag en wil om meer te leren, is het zeer belangrijk dat hij niet bang is om de leraar te benaderen. Studenten zijn in staat om te gedijen in een educatieve omgeving als het is vriendelijk, warm en niet-bedreigend. Als een kind dom over het niet weten iets en het stellen van een vraag voelt, kan het hem uit te schakelen om te leren in het algemeen.

Organisatie

Leraren zijn verantwoordelijk voor het hoofd van grote groepen studenten. Hierdoor is het zeer belangrijk voor hen om sterke organisatorische vaardigheden beschikken. Studenten moeten een gestructureerde atmosfeer om effectief te leren. Stabiliteit en voorspelbaarheid kunnen studenten te helpen zich veilig voelen. Van indeling keer om de actualiteit, kan een goede organisatie helpen een klaslokaal run soepel en productief.

empathie

Empathie is ook een gunstige kwaliteit voor toegewijde en toegewijde docenten. Dit is vooral belangrijk voor docenten van jonge kinderen, die vaak bijzonder gevoelig en kwetsbaar zijn. Als een kind met leermoeilijkheden, zullen ze iemand die het vermogen heeft om medelijden te voelen voor haar heeft behoefte. Als een leraar in staat is om zichzelf in de schoenen van een ander gezet, kan het een waardevolle aanwinst op zijn pad aan het zijn van een kwaliteit opvoeder.

Nieuwsgierigheid

Intellectuele nieuwsgierigheid is ook een sterke kwaliteit voor leraren. Goed afgeronde docenten zijn gefascineerd door het concept van leren, die op hun beurt kunnen wrijven weg op studenten. Als een docent voortdurend vragen stellen en proberen om meer te leren (om beter te helpen haar studenten), is ze toont echte passie en liefde voor haar carrière, in plaats van simpelweg te wachten op de klok te slaan 3 elke middag.

verwachtingen

Toegewijde docenten hebben ook vaak een sterke verwachtingen van hun leerlingen. Deze leraren aan te moedigen hun studenten te bereiken voor de sterren en geen genoegen te nemen met iets minder dan het beste van hun capaciteiten. Als een leraar heeft een "who cares" houding over het leren van zijn leerlingen ', zal zijn studenten geen angst voor hem te laten naar beneden te hebben. Het bevorderen van een gezond gevoel van vervulling is van vitaal belang in een klaslokaal.

Communicatie

Effectieve communicatieve vaardigheden zijn essentieel voor een goede leraar. Een leraar moet de mogelijkheid hebben om haar verwachtingen duidelijk te articuleren aan haar studenten. Op zijn beurt is het ook belangrijk voor een leraar sterk actief luisteren vaardigheden. Als een student komt tot een leraar met een probleem is, moet ze in staat zijn om de situatie goed te onderzoeken en te helpen bij het individu te komen met een oplossing of een plan van aanpak.

Share This Post