Index / Persoonlijke financiën / Kwalificaties voor een vrouw om Word lid van het Amerikaanse leger

Share This Post

Persoonlijke financiën

Kwalificaties voor een vrouw om Word lid van het Amerikaanse leger

Het Amerikaanse leger is beschikbaar voor alle Amerikaanse burgers die in aanmerking komen. Vrouwen in het leger mogen gaan op gevechtsmissies, met ingang van maart 2011. Als u een vrouw overweegt beroep doet, kun je je afvragen wat de kwalificaties

Advertisement

Het Amerikaanse leger is beschikbaar voor alle Amerikaanse burgers die in aanmerking komen. Vrouwen in het leger mogen gaan op gevechtsmissies, met ingang van maart 2011. Als u een vrouw overweegt beroep doet, kun je je afvragen wat de kwalificaties zijn voor een vrouw om het leger te gaan. Deze informatie stelt u in staat om te gaan in het kantoor van de recruiter wetende wat te verwachten.

Algemene vereisten

De algemene voorschriften voor vrouwen toetreding tot het Amerikaanse leger zijn dezelfde als voor mannen in veel opzichten. U moet een Amerikaans staatsburger zijn, slagen voor een proeve van bekwaamheid en hebben een middelbare school diploma. Je kunt niet meer dan twee personen ten laste en moet tussen de leeftijden van 17 en 34. De plaats waar de voorschriften verschillen tussen de geslachten zijn zeer specifiek. Er zijn verschillende eisen voor mannen en vrouwen ten aanzien van lengte, gewicht, vetpercentage en fysieke fitheid te testen.

Lengte en gewicht

Het leger heeft een lengte en gewicht eisen voor vrouwen die gescheiden zijn van die voor mannen zijn. De hoogte is de belangrijkste factor en vrouwen die om dienst te nemen moet tussen de 58 en 80 inch groot zijn. Gewichtseisen een factor hoogte, hoewel de totale toleranties 91 pond en 236 pond. Leeftijd is een andere factor in gewicht eisen met oudere vrouwen toegestaan ​​om meer wegen dan jongere vrouwen. Er zijn strengere gewicht eisen voor jongere vrouwen.

Fysieke Fitness Test

Elk lid van het Leger moet een fysieke fitheid te testen één keer per jaar plaats. Dit is een drie-deel-test die bestaat uit pushups, situps en joggen. De mate waarin moet uitvoeren op basis van leeftijd. Normen zijn hoger voor jongere vrouwen dan oudere vrouwen. Het minimumaantal push varieert tussen zeven en 19, op basis van leeftijd. Situp eisen variëren 26-53 en de twee-mijl jogt moeten worden ingevuld tussen de 18 minuten, 54 seconden en 25 minuten.

Lichaamsvet

Het ministerie van Defensie stelt lichaamsvet eisen voor vrouwelijke soldaten. Alle rekruten worden aangespoord om hun lichaamsvet onder de 26 procent te houden. Maar de werkelijke behoeften zijn minder streng. De jongste vrouwen mogen lichaamsvet zo hoog als 30 procent heeft. Het lichaamsvet grens wordt verhoogd met 2 procent voor elk volgend leeftijdsgroep totdat het maximum van 36 procent voor de oudste vrouwen in het leger bereikt.

Share This Post