Index / Persoonlijke financiën / Kunt u Wijzig de begunstigden van een IRA-account?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Kunt u Wijzig de begunstigden van een IRA-account?

U heeft recht op de begunstigden van uw Individual Retirement Account (IRA) te veranderen en moet doen wanneer dat nodig is. Ervoor zorgen dat uw IRA goede komt aan de juiste mensen is een essentieel onderdeel van estate planning, in het bijzonder al

Advertisement

U heeft recht op de begunstigden van uw Individual Retirement Account (IRA) te veranderen en moet doen wanneer dat nodig is. Ervoor zorgen dat uw IRA goede komt aan de juiste mensen is een essentieel onderdeel van estate planning, in het bijzonder als uw IRA is een van uw grootste activa. Plan correct en uw erfgenamen kunnen profiteren van fiscale beschutte beleggingen nemen al jaren, zo niet decennia, na uw overlijden.

Betekenis

IRAS zijn wat de advocaten noemen een "niet-probate troef", wat betekent dat ze direct kunnen doorgeven aan uw aangewezen begunstigde en sla probate court. Om één of meerdere begunstigden te noemen, moet je papierwerk rechtstreeks indienen bij uw trustee IRA - de bank, agent of financiële instelling die uw account beheert. Als u dit niet of als uw aangewezen begunstigden zelf overleden doen, de IRA gaat naar uw nalatenschap, waar het zal worden onderworpen aan nalatenschappen.

Out-of-date Begunstigde Forms

Niet in slagen om uw begunstigde formulieren te werken kunnen onbedoelde gevolgen hebben. Bijvoorbeeld, veel mensen liquideren het verlaten van hun IRA om een ​​ex-echtgenoot, omdat ze niet hun vormen na de echtscheiding heeft gewijzigd. Of eigenaars zullen de begunstigden die ze vooroverlijden, in welk geval de IRA gaat automatisch naar het landgoed te noemen. IRAS dat door te geven aan landgoederen moeten worden geleegd binnen vijf jaar. Ze zijn ook onderworpen aan crediteuren vorderingen in probate rechtbank.

voorwaardelijke begunstigden

Naast het benoemen voornaamste begunstigden, kunt u ook een naam voorwaardelijke begunstigden om uw IRA erven als uw primaire begunstigden onverwacht komt te overlijden. Dit geeft ook uw primaire begunstigden de mogelijkheid van afwijzing van de erfenis. Bijvoorbeeld, als je je dochter je primaire begunstigde en haar zoon uw voorwaardelijke begunstigde, uw dochter kon de rekening wijzen en laat het door te geven aan uw kleinzoon.

Het bijwerken van uw formulieren

Je moet het een punt om uw IRA begunstigde formulieren bekijken in je leven en werken ze zo vaak als nodig te maken. Als u werkt met een CPA, kan de belasting seizoen een handige herinnering om het papierwerk te herzien; en omdat de vorm ingewikkeld, kan hiervoor een CPA's nuttig zijn. jaarlijkse bijwerking kunt u uw begunstigde formulieren veranderen om gebeurtenissen in het leven, met inbegrip van het huwelijk, echtscheiding, de geboorte van een kleinkind of het overlijden van een begunstigde weerspiegelen.

Share This Post