Index / Huis / Kunt u Vervang de bovenkant van uw bed matras?

Share This Post

Huis

Kunt u Vervang de bovenkant van uw bed matras?

Select Comfort, fabrikant van de Sleep Number verstelbaar bed, biedt een vervanging van het product dienstverlening aan klanten die een bewijs van aankoop te bieden. Veel van de onderdelen van het bed kunnen online besteld worden via de website van h

Advertisement

Select Comfort, fabrikant van de Sleep Number verstelbaar bed, biedt een vervanging van het product dienstverlening aan klanten die een bewijs van aankoop te bieden. Veel van de onderdelen van het bed kunnen online besteld worden via de website van het bedrijf. De enige uitzondering is de top van de matras of matrashoes. Dit gedeelte is alleen te bestellen via de telefoon via de klantenservice afdeling Select Comfort's.

Over het aantal personen bed

Het aantal personen bed, dat is een luchtbed begraven in lagen van anti-microbiële schuim en opvulling, is opgebouwd als een puzzel. Elk bed component, als ze beschadigd of versleten zijn, kan worden vervangen of gekocht via het bedrijf. Als het beschadigde deel of matras niet wordt gedekt door de beperkte garantie van het bedrijf, kan een vervanger worden gekocht. Kosten voor het wordt bepaald door het deel zelf, de aard van de storing en de leeftijd van het bed.

Het bestellen van de Matrashoes

Omdat matrashoezen zijn aangepast aan bed grootte en het modelnummer, de prijs voor een vervanging varieert. Select Comfort raadt u contact opnemen met de klantenservice voor een offerte voor een matrashoes. Hoewel veel onderdelen online kunnen worden besteld via de website van het bedrijf, de matrashoes kan niet. Wees bereid om een ​​bewijs van aankoop te bieden, en om te beschrijven hoe het deel werd beschadigd. Het gratis nummer wordt vermeld op hun website (sleepnumber.com).

garantiedekking

Volgens de beperkte garantie Select Comfort's, wordt de Sleep Number bed gegarandeerd tegen materiaal- en fabricagefouten gedurende 20 jaar vanaf de aankoopdatum. Voor de eerste 2 jaar, worden defecte onderdelen gedekt zonder kosten voor jou. Van 2 tot 20 jaar, het percentage dat u betaalt is 20 procent plus 4 procent van de prijs voor elk jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. Als het bedrijf bepaalt het deel is beschadigd als gevolg van sabotage of misbruik van het product of van het witwassen praktijken, zal het gedeelte dat niet onder de garantie.

Matrashoezen en Mold

Volgens Select Comfort, worden alle componenten bed behandeld met een antimicrobiële stof schimmel en meeldauw te weerstaan. Indien echter de matrastijk wordt beschadigd door schimmel, zal het bedrijf wat ze kunnen om de situatie recht te doen. Volgens de website, Select Comfort zal "staan ​​door hun product en zal enige en alle onderdelen te vervangen om het bed op te maken als nieuw." Als uw Sleep Number matrashoes werd vervaardigd vóór 2002, contact op met de klantenservice over de garantie met betrekking tot schimmel. Antimicrobiële schimmel behandeling werd geformuleerd na 2002 en ouder bedden kunnen niet worden gedekt.

Share This Post