Index / Eten drinken / Kunt u rookt Voedsel Met Sweet Gum Wood?

Share This Post

Eten drinken

Kunt u rookt Voedsel Met Sweet Gum Wood?

Roken vlees en gevogelte met hout lekkernijen en uitdagingen velen een kok. Terwijl de meest smakelijke smaak kan worden verkregen uit hout zoals hickory, appel en esdoorn, liefhebbers van gerookte voedsel zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken bijge

AdvertisementRoken vlees en gevogelte met hout lekkernijen en uitdagingen velen een kok. Terwijl de meest smakelijke smaak kan worden verkregen uit hout zoals hickory, appel en esdoorn, liefhebbers van gerookte voedsel zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken bijgebracht door het gebruik van verschillende soorten hout. Helaas is gom zoete hout niet aanbevolen voor roken, omdat van dezelfde kwaliteit dat het goed voor andere toepassingen maakt - de hars.

Geeft een Taste Like Tar

hout amberboom lijkt op andere houtsoorten zoals grenen, sparren, dennen en andere coniferen. Deze bomen scheiden hars die kan worden gebruikt om aromatische producten zoals wierook produceren. Terwijl amberboom aantrekkelijk als een geur kan worden, zijn hars geeft voedsel een duidelijk onaangename smaak, net als het proeven van de teer uit een sigaret. Andere houtsoorten om te voorkomen dat voor het roken als gevolg van een soortgelijke "teerachtige" smaak bevatten cipres, vlierbessen, iep, eucalyptus, vloeibare amber en platanen.

Geeft minder warmte af

Naast de vieze smaak, hout amberboom is moeilijk te ontsteken en niet afgeven zoveel warmte als andere hardhout. Roken is gebaseerd op een constante temperatuur van zowel warmte en rook te voorkomen dat te laten vallen voedsel in de "gevarenzone" tussen de 40 en 145 graden Fahrenheit. Bacteriƫn kunnen groeien in food in deze "gevarenzone" en leiden tot voedselvergiftiging. Roken voedsel met gom hout zoet, met een lagere warmte tarief, verhoogt het gevaar dat het voedsel de "gevarenzone" en raken besmet kon komen.

Houtsoorten te vermijden

In aanvulling op het vermijden van amberboom en andere harsachtige bossen, roken experts waarschuwen koks om te voorkomen dat het gebruik van hout kladjes, want er is geen manier om te zeggen of het hout is behandeld met chemische stoffen gevaarlijk zijn voor de gezondheid van de mens. Lumber kladjes ook onveilig voor het roken, omdat het type van het hout en de bron zijn onbekend. Geverfd of gebeitst hout, stukjes uit meubelproductie, hout bedekt met schimmel of schimmels en hout uit pallets ook gevaarlijk zijn om te gebruiken voor het roken van voedsel.

Hoe maak je van voedsel veilig Smoke

Om vlees en gevogelte rook naar behoren, gebruik maken van een overdekte grill of roker die specifiek voor het koken heeft gebouwd. Gebruik geen gegalvaniseerde stalen vat of een soortgelijke container vanwege de mogelijkheid van chemische verontreiniging. Om te verzekeren dat voedsel veilig tijdens roken bewaard, gebruikt twee thermometers, een aan de roker aan de temperatuur van de rook en de andere registreren om de voedseltemperatuur controleren. Smoke temperatuur moet registreren tussen de 225 en 300 F gedurende de kooktijd. Cook rund-, varkens-, lams- en kalfsvlees steaks, koteletten en gebraad in een roker tot een minimum interne temperatuur van 145 F. Ground vleeswaren, waaronder rund, varken, lam, en kalfsvlees moet koken tot een inwendige temperatuur van 160 F, terwijl gevogelte moet koken een minimale inwendige temperatuur van 165 F.

Share This Post