Index / Elektronica / Kunt u rekenen een Lumix digitale camera met een laptop?

Share This Post

Elektronica

Kunt u rekenen een Lumix digitale camera met een laptop?

De Panasonic Lumix lijn van camera's hebben allemaal hun eigen acculader dat moet in een stopcontact worden gestoken. Er is geen manier om uw camera op te laden via de USB-poort van een laptop. Betekenis Misschien vindt u dat uw Panasonic Lumix camer

AdvertisementDe Panasonic Lumix lijn van camera's hebben allemaal hun eigen acculader dat moet in een stopcontact worden gestoken. Er is geen manier om uw camera op te laden via de USB-poort van een laptop.

Betekenis

Misschien vindt u dat uw Panasonic Lumix camera batterij sterft in een situatie waarin er geen beschikbare voedingsbron. Als de camera staat je toe om de stekker in een laptop, kun je opladen via een USB-poort. Echter, geen van de Panasonic Lumix camera's hebben dit vermogen.

macht

De kracht van een laptop USB-poort zorgt voor slechts ongeveer 500 milliampère stroom. Dat is niet genoeg kracht om een ​​grote camera batterij, dat is waarom zo weinig digitale camera designs ooit heb geprobeerd om de USB opladen functie onder te laden.

Oplossing

Omdat USB opladen moeten worden in het oorspronkelijke ontwerp van de camera, is er helaas geen oplossing voor dit probleem. Als USB opladen is een noodzakelijke functie voor jou, je moet kijken naar een andere camera model dat door middel van een USB-poort op te laden. Echter, omdat deze camera's draaien op een kleinere hoeveelheid van de macht, uw afbeeldingen kan niet dezelfde kwaliteit als die die u met uw Panasonic Lumix hebben.

Share This Post