Index / Tuin / Kunt u Plant een nieuwe boom waar men werd verwijderd?

Share This Post

Tuin

Kunt u Plant een nieuwe boom waar men werd verwijderd?

Het verwijderen van een dode of zieke boom op uw eigendom is vaak de veiligste beslissing wanneer het leven in een dichtbevolkt gebied. Het vervangen van een oude boom met een verse is spannend, maar er zijn enkele belangrijke dingen te overwegen voo

Advertisement



Het verwijderen van een dode of zieke boom op uw eigendom is vaak de veiligste beslissing wanneer het leven in een dichtbevolkt gebied. Het vervangen van een oude boom met een verse is spannend, maar er zijn enkele belangrijke dingen te overwegen voor het planten.

Grootte

Verschillende bomen groeien tot verschillende maten en vormen. Zorg ervoor dat u contact op met uw plaatselijke kwekerij en onderzoek van de kenmerken van uw nieuwe boom. Zorg ervoor dat de boom niet uitgroeien tot hoogspanningslijnen, vernietig een loopbrug of blokkeren een aangenaam uitzicht.

Veiligheid

Voordat het graven naar de wortels van de oude boom te verwijderen, bel 811 of (800) 482-7171 om eventuele ondergrondse nutsleidingen te lokaliseren. Het graven zelfs de ondiepste gaten kan toeslaan ondergrondse nutsleidingen en leiden tot een schadelijk of dodelijk ongeval.

Bodem

Bij het planten van uw nieuwe boom op dezelfde plaats als de oude is, moet u voor het verwijderen van de wortels van de oude boom en te vervangen door voedzame, gezonde bodem.

Zorg

Proper water kan het verschil maken tussen leven en dood te maken voor een nieuwe boom. Zorg ervoor dat u het bodemtype en hoeveel water je nieuwe boom moet begrijpen.

staking

Staking moet worden vermeden, omdat uw boom sterker zal worden, terwijl links zwaaien in de wind. Als staking noodzakelijk is, het besturen van een 2-bij-2 voet staak in de grond op een hoek van 45 graden in de heersende winden en zet de inzet van de romp ongeveer 10 duim van de grond.

Share This Post