Index / Eten drinken / Kunt u in plaats Schenkel voor kalfsschenkel in Osso Buco?

Share This Post

Eten drinken

Kunt u in plaats Schenkel voor kalfsschenkel in Osso Buco?

Hoewel de "rode jus" gerechten van Zuid-Italië vormden de ruggengraat van de Italiaans-Amerikaanse keuken, enkele van de grootste glorie Italiaanse gerechten komen uit de meer verfijnde keuken van het Noorden. Een mooi voorbeeld is osso buco, ee

AdvertisementHoewel de "rode jus" gerechten van Zuid-Italië vormden de ruggengraat van de Italiaans-Amerikaanse keuken, enkele van de grootste glorie Italiaanse gerechten komen uit de meer verfijnde keuken van het Noorden. Een mooi voorbeeld is osso buco, een schotel van gestoofde kalfsschenkel dat is een van de meest gevierde tradities van Milaan. Kalfsvlees kan kostbaar en moeilijk te vinden in grote delen van de Verenigde Staten, en kookt soms ethische bezwaren tegen koken kalfsvlees, die afkomstig is van kalveren, maar Schenkel kan worden vervangen indien nodig.

Shank, Shin, Shred

De schacht is de onderste of enkel gedeelte van het been van een dier. Het wordt ook wel het scheenbeen of de hak als het varkensvlees. In elk geval, de schacht is een dichte gesneden gevuld met harde spieren, vet en grote aderen van kraakbeenachtig bindweefsel. Het wordt vaak gebruikt, ondanks zijn taaiheid, want als het langzaam gekookt voor uren in een gerecht, zoals osso buco, het geleidelijk wordt mouthwateringly rijk en aanbestedingen. De opeengepakte spiervezels ontspannen in de zachte warmte, en de stoere kraakbeen oplost in rijke, vochtige natuurlijke gelatine. Het vlees kan gemakkelijk worden getrokken of versnipperd voor diverse toepassingen.

De Schenkel Redemption

Classic osso buco is gemaakt door sudderen kalfsvleesstelen urenlang in een op basis van tomaten saus. Legendarische Italiaanse cookbookauteur Ada Boni raadt het hebben van uw schachten snijden in 2- tot 3-inch stukken, die goed werkt voor het serveren van familie-stijl, terwijl de Amerikaanse georiënteerde recepten meestal voorstander van bezuinigingen van 1 tot 1 1/2 inch voor individuele porties. Schenkel kan worden vervangen zonder verandering in techniek, maar het eindresultaat enigszins verschillen. Schenkel zijn groter, dus gebruik thinner 1-inch plakjes redelijke porties te maken. Ze hebben een beefier smaak dan de relatief milde kalfsvlees.

Making It Happen

Het maken van osso buco vergt veel van de prep in het begin, maar het eigenlijke koken grotendeels hands-off en probleemloos. U zult bruine je schachten grondig in een Nederlandse oven of zware braadslee, dan dweilen overtollige vet van de bodem. Voeg een mengsel van ui, wortel en selderij en roer ze tot ze zacht en glazig, voeg gehakte tomaten en voldoende wijn of bouillon nauwelijks dekking van de schachten. Dek de pan goed af en schuif deze in een voorverwarmde oven op 300 of 325 graden Fahrenheit en laat het sudderen tot de schachten zijn vork-tender. Dat kan drie tot vijf uur duren, dus wees geduldig.

Afwerking It Up

Om de schotel te beëindigen, verwijder voorzichtig de aanbesteding schachten naar een serveerschaal en zeef de sappen. Verminder de saus op zacht vuur tot het dik, of tot de helft verminderen en dikker het dan met een beetje maïzena. U kunt de schotel op dit punt een dag van te voren voor te bereiden van de tijd, als u dat wilt, dan kunt opwarmen voor het serveren. Osso buco wordt traditioneel geserveerd met een garnituur van gremolata, een mengsel van gehakte knoflook, peterselie, citroenschil en ansjovis dat de smaken van het gerecht verheldert en vormt een aanvulling op zijn rijkdom, en een kant van rijst, doorgaans van Milaan beroemde saffraan risotto.

Share This Post