Index / Persoonlijke financiën / Kunt u herfinancieren voor 100% van de Home's Value?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Kunt u herfinancieren voor 100% van de Home's Value?

Herfinanciering van een huis als je geen eigen vermogen is verre van een gemakkelijke taak. De meeste hypotheekverstrekkers niet zal toestaan ​​om een ​​huis te herfinancieren voor 100 procent van zijn waarde. In plaats daarvan, ze willen dat je hebt

Advertisement

Herfinanciering van een huis als je geen eigen vermogen is verre van een gemakkelijke taak. De meeste hypotheekverstrekkers niet zal toestaan ​​om een ​​huis te herfinancieren voor 100 procent van zijn waarde. In plaats daarvan, ze willen dat je hebt ten minste een aantal eigen vermogen opgebouwd. Gelukkig heb je een aantal opties voor de herfinanciering, zelfs als je geen eigen vermogen.

De Equity Requirement

De meeste hypotheekverstrekkers zullen vereisen dat u ten minste 20 procent eigen vermogen opgebouwd in uw huis voordat ze uw verzoek om een ​​herfinanciering zal goedkeuren. Dit kan een probleem zijn als je niet je huis in handen hebben lang genoeg te betalen van een aanzienlijk deel van uw lening. Het kan ook een probleem zijn als de waarde van uw huis is gedaald, omdat je het hebt gekocht. Afhankelijk van hoe ver de waarde van uw woning is gezonken, zou je geen enkele eigen vermogen opgebouwd at all.

Verzachtende omstandigheden

Als je hoopt om uw geldschieter te overtuigen om een ​​herfinanciering goed te keuren voor 100 procent van de marktwaarde van uw huis, dan moet je om te bewijzen aan deze geldschieter die uw financiën zijn sterk. Je zou een uitstekende credit score, 740 of hoger op de populaire FICO credit scoring-systeem. Dit betekent dat u een geschiedenis van het betalen van uw rekeningen op tijd, iets dat je een aantrekkelijker kredietnemer maakt heb gehad. Misschien heb je een hoog bruto maandinkomen, een die maakt je minder van een risico voor de standaard op uw hypotheek betalingen. Je zou kunnen hebben weinig tot geen revolving schuld, een andere financiële factor die je aantrekkelijker te maken voor kredietverstrekkers maakt. Denk er ook aan dat je niet hoeft te werken met uw huidige geldschieter wanneer u herfinanciering. U kunt rondkijken bij elke kredietverstrekker een licentie om zaken te doen in uw staat. Met genoeg telefoontjes, zou je in staat zijn om een ​​geldschieter die genoeg is onder de indruk van je sterke financiële situatie om u een 100 procent herfinancieren verlenen vinden.

Money To The Table

Als je genoeg spaargeld, kunt u geld brengen naar de sluiting tafel om het eigen vermogen te creëren in uw huis. Als uw huis waard is $ 100.000, en brengt u $ 5000 tot de sluiting tafel, zul je 5 procent aandelen hebben gekocht. Dat is niet 20 procent, maar het kan genoeg zijn om een ​​aantal hypotheekverstrekkers te overtuigen om u een herfinanciering toe te kennen. Onthoud echter dat herfinanciert zijn niet gratis. U kunt verwachten te betalen van 3 procent tot 6 procent van de balans van uw lening in de afsluiting van de kosten. Zorg ervoor dat uw rente daalt genoeg om u snel terug te betalen zowel uw afsluiting van de kosten en het geld dat u naar de tafel gebracht.

overheidssteun

Je zou ook in staat zijn tot 100 procent van de waarde van uw huis te herfinancieren door de federale regering's Home Betaalbare herfinancieren Program. Onder dit programma, kunt u in aanmerking komen voor een herfinanciering, zelfs als je zo veel als 125 procent van de marktwaarde van uw huis verschuldigd bent over uw hypothecaire lening. Als uw huis waard is $ 100.000, zult u in staat om zelfs te herfinancieren als je zoveel $ 125.000 verschuldigd. Voor het aanvragen van een herfinanciering door middel van dit programma, moet u uw bestaande hypotheek bedrijf bellen. In tegenstelling tot de traditionele herfinanciert, is het niet toegestaan ​​om te werken met een andere geldschieter.

Share This Post