Index / Fashion, Style & Personal Care / Kunt u gebruik maken Shoe Polish op handtassen?

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Kunt u gebruik maken Shoe Polish op handtassen?

U kent het gevoel - je net gekocht een gloednieuwe designer handtas en je hebt de juiste stappen genomen om ervoor te zorgen niets ruïnes het. Onvermijdelijk, door middel van dagelijks gebruik of een ongeluk, je geliefde handtas wordt gekleurd. Schoe

AdvertisementU kent het gevoel - je net gekocht een gloednieuwe designer handtas en je hebt de juiste stappen genomen om ervoor te zorgen niets ruïnes het. Onvermijdelijk, door middel van dagelijks gebruik of een ongeluk, je geliefde handtas wordt gekleurd. Schoensmeer kan gebruikt worden op een handtas om ofwel te behouden of te elimineren vlekken en vlekken, wanneer het correct wordt gebruikt. verkeerd worden gebruikt, kunnen schoensmeer een handtas onherstelbaar ruïneren. Volg de product en instructies van de fabrikant om te bepalen wanneer het veilig is om schoensmeer gebruiken op een handtas en als het onveilig is.

Schoensmeer en leder

Schoensmeer is een wasachtig pasta of room in ofwel een vloeistof of semi-vaste vorm, bedoeld om te verbeteren of het herstel van het uiterlijk van de producten van leer. Terwijl meestal gebruikt op schoeisel, wordt schoensmeer niet beperkt tot alleen schoenen, en kan worden toegepast op alle lederen producten, met inbegrip van handtassen. Hoewel het veilig is voor lederen handtassen, geen gebruik maken van schoensmeer op nonleather zakken gemaakt van doek of suède, omdat de chemische stoffen in de Poolse deze producten kunnen beschadigen of vlekken. Als uw tas heeft een combinatie van materialen, alleen gebruik maken van de schoensmeer op het leer gebieden.

Types van schoenpoets

Je moet het juiste type schoensmeer kiezen voor uw handtas, zodat je het niet verder niet beschadigen. Schoen poetsmiddelen zijn er in verschillende kleuren, en sommigen zullen beter werken met lederen handtassen dan anderen. Als u een schoensmeer in de exacte kleur van uw zak niet kunt vinden, kunt u er een die dicht proberen. "Cordovan" is een veel voorkomende schoensmeer kleur het best gebruikt op donkere bruin leder. Natuurlijk moet u alleen gebruik maken van witte schoensmeer voor witte zakken. Sommige schoen poetsmiddelen kan de schaduw van leer, al dan niet merkbaar donkerder. Wees je bewust van deze mogelijkheden en consumentenonderzoek reacties op bepaalde merken van de schoen poetsmiddelen. Sommige krijgen hogere ratings dan anderen betreffende wijzigingen van leer. Test altijd een schoensmeer op een gedeelte van de zak dat is niet merkbaar om te zien hoe het zal werken.

Wanneer te gebruiken

Schoensmeer kan worden gebruikt om een ​​lederen product er weer als nieuw. Het kan worden gebruikt op een handtas vlekken zoals inkt, koffie, vloeistof of voedsel te verbergen, of op slijtage en scheur vlekken bij dagelijks gebruik. Schoensmeer mag niet worden gebruikt als een gewone stofzuiger - het zal voorzichtig tasten de leer en er zijn risico's verbonden aan het gebruik van schoenpoets als ze niet goed gebruikt. Daarom moet schoensmeer alleen voor de meest resistente vlekken en vlekken. Probeer altijd het schoonmaken van een vlek of rimpel met water en zeep voordat toevlucht te nemen tot schoensmeer.

Met behulp van Shoe Pools op uw handtas

Reinig overtollige stof en vuil uit de lederen handtas met water en zeep voor het aanbrengen van schoensmeer. U kunt de hand zeep en water te gebruiken op een zachte doek. Knijp het overtollige water en wrijf de zak schoon. Nadat u hebt schoongemaakt met water en zeep, gebruik een andere zachte doek en een sparend hoeveelheid schoensmeer op de gebieden van de handtas die u wilt gereinigd. Gebruik uw gezonde verstand bij de beslissing hoeveel te beheren, maar vergeet niet dat een beetje gaat een lange weg als het gaat om schoensmeer. U moet de resultaten te zien meteen als je begint zachtjes te wrijven de doek langs de leer - de zak zal lichter zijn en de vlekken moeten worden gedekt. Buff de handtas nadat u het polijsten met een schoensmeer doek, flanel of katoen hebben toegediend.

Wat te vermijden

Het schoonmaken van een designer handtas kan riskant zijn. Vermijd het gebruik van synthetische reinigingsmiddelen, die kan leiden tot leer uitdrogen, barsten of vervagen. Zorg ervoor dat u leer te reinigen met een doek die niet zal verslechteren, zoals een handdoek of een zachte flanel.

Share This Post