Index / Eten drinken / Kunt u eten Pearl Onions Raw?

Share This Post

Eten drinken

Kunt u eten Pearl Onions Raw?

Net als andere uien, parels zijn technisch eetbaar zowel rauw of gekookt. Toch is deze lieve, kleine ui ras wordt zelden vers gegeten. In plaats daarvan, kookt reserve parels voor afgeroomd groentegerechten of beitsen. Vanuit een oogpunt smaak, is er

AdvertisementNet als andere uien, parels zijn technisch eetbaar zowel rauw of gekookt. Toch is deze lieve, kleine ui ras wordt zelden vers gegeten. In plaats daarvan, kookt reserve parels voor afgeroomd groentegerechten of beitsen. Vanuit een oogpunt smaak, is er geen reden culinaire milde uien in hun ruwe vorm niet te eten. Om praktische redenen, echter, kunt u overwegen andere rassen superieur aan zilveruitjes wanneer je nodig hebt om de groente te dienen zonder te koken.

Tiny Tradities

Door op maat worden zilveruitjes zelden rauw gegeten. In plaats daarvan, ze verschijnen als tweede komt bijgerechten vakantievideo feesten of een uitgebreid zondag diner te begeleiden. Omdat gepelde zilveruitjes zijn direct beschikbaar in het vriesvak, het gebruik ervan als bijgerecht heeft veel arbeid met zich mee. Bij gebruik in stoofschotels in plaats van gehakte uien, je hoeft alleen maar een paar te pellen om een ​​impact te maken. In kleine hoeveelheden, kan vers gepelde parels worden gebeitst om cocktails te garneren of om toe te voegen aan een antipasto platter.

nadelen

De reden zilveruitjes worden niet meer gebruikt ruwe komt waarschijnlijk neer op hoe arbeidsintensief peeling hen is, vooral als je meer dan een handvol nodig. Dit geldt vooral als je vastbesloten zilveruitjes niet te verwarmen op enigerlei wijze, omdat de huiden afglijden veel sneller na een halve minuut in kokend water. Bovendien, zilveruitjes gewoon niet "zit recht" op hamburger pasteitjes. Ze missen de perfecte diameter en vlakheid bezeten door de grotere gesneden uien traditioneel gekozen als toppings hamburger.

ui Opties

Als je de keuze hebt, zult u waarschijnlijk vinden grotere zoete uien gemakkelijker om mee te werken dan zilveruitjes. Verse rode uien geven kleur aan pasta en aardappel salades, hoewel sommige mensen vinden ze te scherp smakende wanneer rauw. Milder keuzes omvatten Bermuda en Vidalia uien. Andere kanshebbers zijn onder andere zoete keizerlijke, Walla Walla en Maui types. Om uien zoeter als je ze ongekookt bent serveren, week ze in ijswater voor ongeveer 20 minuten.

Casting Uw Parels

Wanneer zilveruitjes zijn uw beste optie - hetzij als gevolg van de beschikbaarheid of omdat hun pop-achtige grootte je aanspreekt - maken de meeste van hen. Als een ingrediënt, kan een hele parel ui te veel scherpte verpakken in een hap - halveren of kwart ieder voor het opdienen. De coupes parels zullen rente en crunch toe te voegen aan een groene salade of een antipasto lade. Of verstrooien verse pearl ui secties over groene bonen, aardappelen en andere gekookte groenten. Gestapeld op bamboe stokjes, kunnen hele zilveruien ook worden gebruikt als decoratieve accenten voor de crudité platter.

Share This Post