Index / Huis / Kunt u doden bedwantsen Met Knoflookpoeder?

Share This Post

Huis

Kunt u doden bedwantsen Met Knoflookpoeder?

Bedwantsen zijn menselijke parasieten die in en rond de bedden en matrassen wonen, bijten slapende mensen 's nachts om hun bloed te consumeren. Deze insecten werden alleen gevonden in relatief lage populaties in de Verenigde Staten tot rond het jaar

AdvertisementBedwantsen zijn menselijke parasieten die in en rond de bedden en matrassen wonen, bijten slapende mensen 's nachts om hun bloed te consumeren. Deze insecten werden alleen gevonden in relatief lage populaties in de Verenigde Staten tot rond het jaar 2000, toen populatie begon te stijgen, afhankelijk van de University of Nebraska-Lincoln Extension. Bedwantsen niet uitzenden ziekten, maar kan angst, verhoogde stress en slaapproblemen veroorzaken. Deze duurzame parasieten zijn moeilijk te doden en die niet reageren op vele natuurlijke of chemische behandelingen, zoals knoflook.

Bedmijt

Deze bloed-voedt insecten hebben zeer platte, roodbruine lichamen, zes poten en geen vleugels. De volwassenen zijn tussen 3/8 inch en 1/4 inch lang. Jongere bed bugs zijn kleiner en lichter van kleur. Onmiddellijk na de voeding, de bugs zijn helder rood en opgezwollen in uiterlijk. De meeste mensen met een milde besmettingen kan nooit zien deze insecten. Bedwantsen te verbergen tijdens de dag, op zoek naar gaten en spleten in matrassen en bedden, scheuren tussen de planken vloer en zelfs ruimten tussen de pagina's van boeken gehouden dicht bij het bed. Deze wezens kunnen leven zes tot 12 maanden zonder voedsel en kan overleven in leegstaande kamers tenzij behandeld met pesticiden of andere bestrijdingsmethoden.

Knoflook als insecticide

Vaak aangeprezen als een natuurlijke insectenverdelger of afstotend, knoflook is het onwaarschijnlijk om te werken aan bedwantsen. Lookextracten en oliën opgesproeid tuinplanten kunnen insecten weerhouden consumeren die planten, vergelijkbaar met de afstotende effecten van capsaïcine, een stof die voorkomt in hete pepers. Volgens Clemson Cooperative Extension, weinig bewijs bestaat om aan te tonen dat knoflook is effectief als insecticide. Zoals bedwantsen zijn resistent tegen vele behandelingen die ander ongedierte te doden, ze zijn waarschijnlijk niet te worden beïnvloed door knoflook.

reagentless Controls

Huiseigenaren kunnen verminderen, maar niet wegnemen, wandluis bevolking met behulp van reagentless methoden. Deze omvatten het inkapselen van matrassen en boxsprings in wandluis-proof plastic zakken, regelmatig stofzuigen en routinematig witwassen van alle lakens, kussens en kleding. Ongediertebestrijding agentschappen kunnen ook het aangetaste gebied tussen 130 en 140 graden Fahrenheit te verwarmen voor 02:58 uur op de meeste insecten en eieren te doden. Chilling voorwerpen tot onder de 32 graden Fahrenheit voor meerdere dagen zal ook bedwantsen binnen hen te doden.

chemische Controls

Meest bedwantsenplagen vereisen ten minste enige chemische behandeling. Deze insecten weerstaan ​​veel conventionele pesticiden, zoals spuitbussen, omdat ze kunnen verbergen in zeer kleine spleten voor langere tijd. Effectieve bestrijdingsmiddelen bevatten pyrethroïden, diatomeeënaarde en silica, insect groeiregulatoren en organofosfaten. Volgens de UNL Extension, vereisen wandluis besmettingen herhaalde behandeling. Single behandelingen laten bedwantsen nog in leven in het bed en de omliggende gebieden.

Share This Post