Index / Reizen / Kunt u dingen kopen met euro's in Amerika?

Share This Post

Reizen

Kunt u dingen kopen met euro's in Amerika?

De euro is de valuta die wordt gebruikt in veel Europese landen; Het werd opgericht om een ​​gemeenschappelijke munt die zou voorkomen dat reizigers van de verplichting om geld te wisselen elke keer als ze een grens oversteken in Europa. Ontwikkeld d

AdvertisementDe euro is de valuta die wordt gebruikt in veel Europese landen; Het werd opgericht om een ​​gemeenschappelijke munt die zou voorkomen dat reizigers van de verplichting om geld te wisselen elke keer als ze een grens oversteken in Europa. Ontwikkeld door de Europese Monetaire Unie, de euro is beschikbaar in zowel biljetten en munten van verschillende denominaties. Momenteel is de euro wordt geaccepteerd als wettig betaalmiddel in 17 landen in Europa. Er zijn een paar landen buiten Europa die de euro als wettig betaalmiddel te gebruiken; Echter, de Verenigde Staten is momenteel niet onder hen.

Over de euro

Op 1 januari 2002, 12 Europese landen verenigd in de Europese Monetaire Unie en omgezet in het gebruik van de euro als hun officiële munteenheid. Vijf meer leden toegetreden tot de Unie, in latere jaren, van 2007 tot 2011. Er zijn ook enkele andere landen die overeenkomsten met de euro gebruiken, zowel in als buiten Europa hebben gemaakt. De euro is beschikbaar in notities met coupures van 500, 200, 100, 50, 20, 10, vijf, twee en 1. Het is ook beschikbaar in munten met een waarde van twee, een, 0,50, 0,20. 0,10, 0,05, 0,02 en 0,01. De Europese Centrale Bank geeft de euro voor alle naties.

Nations Met behulp van de Euro

De originele 12 landen om te zetten naar de euro waren Duitsland, Nederland, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, België, Finland, Griekenland, Italië, Luxemburg, Portugal en Spanje. Spanje was de laatste natie om de Europese Monetaire Unie, een jaar mee na de eerste 11 maakte de overeenkomst. In 2007, Slovenië toegetreden tot de Europese Unie, en in 2008 Cyprus en Malta toegetreden tot de euro als wettig betaalmiddel aangenomen. Slowakije heeft de euro in 2009, gevolgd door Estland in 2011.

Monaco, Vaticaanstad en San Marino ook gebruik maken van de euro onder de voorwaarden van een speciale monetaire overeenkomst die hen in staat stelt om de euromunten uit te geven. Bepaalde plaatsen die niet eerder hadden hun eigen valuta zijn begonnen met het gebruik van de euro in plaats van de valuta's van andere landen eerder gebruikte, meestal te wijten aan het feit dat de landen van de Europese Monetaire Unie zijn binnengekomen. Dat zijn Andorra, Montenegro en Kosovo.

Landen buiten Europa die de euro als officiële munteenheid te gebruiken zijn die Franse gebieden zijn en voorheen gebruikte de frank. Dit zijn Guadeloupe, Martinique, Guyana, Réunion, Madeira, de Canarische Eilanden, Saint-Pierre-et-Miquelon en Mayotte.

Naties niet met behulp van de Euro

Sommige Europese landen hebben gekozen voor de Unie niet aan te sluiten en zet de euro. Meest opvallende hiervan zijn het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden en Noord-Ierland. Terwijl sommige retailers, hotels en restaurants in het Verenigd Koninkrijk euro zal accepteren, het Britse pond is nog steeds de officiële munt. Momenteel zijn er geen landen die ook niet zijn gevestigd op het Europese continent of onder Europese regering is die de euro gebruiken.

Amerika en de Euro

Bij het reizen naar de Verenigde Staten, moet u uw valuta omrekenen van de euro aan de Amerikaanse dollar, want dit is het enige wettige betaalmiddel in de VS Grote Amerikaanse banken geaccepteerd kan euro's om te zetten in dollars, als u geld uitwisselingen zich in luchthavens en andere belangrijke toeristische voorzieningen. Bij het maken van een aankoop met een creditcard uit Europa, zal uw financiële instelling het aankoopbedrag te zetten in US dollars naar euro's. Er kan een vergoeding voor zijn. Hij wisselkoers van de euro dollar per dag varieert.

Share This Post