Index / Eten drinken / Kunt u Bak Peanut Butter in het midden van een Cupcake?

Share This Post

Eten drinken

Kunt u Bak Peanut Butter in het midden van een Cupcake?

Een pindakaas cup - met zachte, romige pindakaas pillowed in gladde chocolade - is een zoete traktatie. Voor de pindakaas liefhebbers in uw familie, repliceren hun favoriete snoepje met pindakaas gevulde cupcakes. Of het nu in plain vanilla beslag of

AdvertisementEen pindakaas cup - met zachte, romige pindakaas pillowed in gladde chocolade - is een zoete traktatie. Voor de pindakaas liefhebbers in uw familie, repliceren hun favoriete snoepje met pindakaas gevulde cupcakes. Of het nu in plain vanilla beslag of de meer typische chocolade, pindakaas in het midden van een cupcake is een eenvoudig proces, met slechts een paar stappen verder dan een standaard recept.

Batter Mix

Gebruik een cupcake beslag mix direct uit de doos of uw favoriet recept aan te passen voor deze zoete traktatie. Kies wat smaak u wilt de pindakaas te begeleiden. Bereid het beslag volgens het recept of instructies van het pakket. Vul een voorbereide muffin lade met het beslag, het vullen van elke kop halverwege. Zorg ervoor dat u de voorbereiding van de pindakaas op hetzelfde moment als het beslag, of kort daarna, als het verlaten van het beslag voor langere tijd bij kamertemperatuur kan knoeien met de chemie van de leaveners, waardoor vlakke cupcakes.

Peanut Butter Voorbereiding

Standard pindakaas, de meest voorkomende soorten gevonden bij supermarkten, bevatten stabilisatoren de pinda's uit het scheiden van de olie te houden. De additieven, echter niet ze te stoppen van steeds lichtjes kleverige in de oven. Om dit te voorkomen, de voorbereiding van de pindakaas door het mengen van één deel ei en één deel suiker om de drie delen pindakaas. Mix het tot een dikke pasta heeft gevormd. Plaats een afgeronde eetlepel pindakaas in het midden van de grote cupcake bekers en een theelepel in het midden van kleine cupcake cups. Vul met de resterende beslag totdat de pindakaas mengsel wordt gedekt.

Bakken

Plaats de voorbereide schaal in een oven ingesteld op de temperatuur aangegeven in het recept. Koken voor toegewezen tijd van het recept. De pindakaas mengsel kookt sneller dan de omringende beslag. Bij het controleren van de vraag of de cupcakes klaar zijn, plaats een tandenstoker in het beslag gedeelte van de kleine cakes, het verwijderen van de cupcakes uit de oven alleen wanneer de tandenstoker er schoon uitkomt zonder kruimels vast te houden.

overwegingen

rijkdom en smaak toe te voegen aan de pindakaas door het toevoegen van een gelijke hoeveelheid roomkaas als pindakaas. Maak een marmeren werveling in het mengsel door niet volledig ze samen te mengen. Een andere manier om textuur aan de vulling door het mengen chocoladeschilfers in de pindakaas scheppen voordat deze in het midden van het beslag.

Share This Post