Index / Tuin / Kunt u af te zetten Zaad van het gras in de winter?

Share This Post

Tuin

Kunt u af te zetten Zaad van het gras in de winter?

Hoewel de meeste mensen de neiging om graszaad in de herfst of lente te planten, dan kunt u ook planten graszaad in de winter met succes, zonder al te veel werk. Bereid je voor op de winter zaaien zoals u normaal zou de zorg voor uw gazon aan het ein

AdvertisementHoewel de meeste mensen de neiging om graszaad in de herfst of lente te planten, dan kunt u ook planten graszaad in de winter met succes, zonder al te veel werk. Bereid je voor op de winter zaaien zoals u normaal zou de zorg voor uw gazon aan het einde van het groeiseizoen.

Voorbereiding

Maai uw gazon totdat het stopt met groeien in de herfst, en beluchten het oppervlak ten minste om de twee jaar. Reinig de grasmat van elke bladeren en takjes voordat je zaad te leggen; Dit verhoogt de kans op het zaad zal ontkiemen wanneer de temperaturen op te warmen.

Stappen

Als u een bijzonder groot grasveld, kunt u overwegen een zaad spreider apparaat dat je hand crank als je loopt over het gazon. Verspreid het zaad op het grasveld dus je moet ongeveer vier zaadjes voor elke vierkante inch. Water de zaden tot de grond nat is, maar niet volledig verzadigd. Wacht tot het voorjaar voor de zaden om te ontkiemen.

Tips

Probeer te lopen op de zaden zo weinig mogelijk hen de beste kans om te overleven en ontkiemen te staan. Als u van plan bent het voeden van uw gazon een meststof op dezelfde dag als zaaien, gelden de meststof en vervolgens de zaden.

overwegingen

Sommige huiseigenaren plaatsen stro bovenop de zaden vogels uit eten van de zaden te houden. Als u sneeuw verwacht snel is het niet nodig om de zaden te dekken, zal de sneeuw zaden beschermen u.

Share This Post