Index / tech / Kun je video opnemen met een iPad?

Share This Post

tech

Kun je video opnemen met een iPad?

U kunt video opnemen op de tweede generatie iPad, vaak genoemd de iPad 2, maar niet op de originele iPad-modellen. De originele iPad-modellen, uitgebracht in april 2010, hebben geen camera's voor het opnemen van foto's of video's. In maart 2011 brach

AdvertisementU kunt video opnemen op de tweede generatie iPad, vaak genoemd de iPad 2, maar niet op de originele iPad-modellen. De originele iPad-modellen, uitgebracht in april 2010, hebben geen camera's voor het opnemen van foto's of video's. In maart 2011 bracht Apple de tweede generatie iPad, die twee camera's ingebouwd in het apparaat bevat.

iPad 2 camera's

De iPad 2 heeft een camera aan de voorzijde, of het scherm kant, en een camera met uitzicht op de achterkant van de iPad. Beide camera's kunnen video en opnemen als het nemen van foto's. De camera aan de voorkant is het meest geschikt voor het opnemen van video van jezelf, zodat u de video te zien op het scherm als het aan het opnemen is. De achterste camera kunt u video van iets achter de iPad vast te leggen, zodat u kunt het beeld op het scherm te zien als je de iPad als je zou een videocamera houden.

Software

De iPad 2 komt voorgeïnstalleerd met de basis software die u nodig hebt om op te nemen, op te slaan en de video die je opneemt op je iPad te delen. Wilt u meer functies, zoals live video chat, ook de FaceTime-app komt voorgeladen op de iPad 2 modellen. Voor videobewerking, biedt Apple iMovie voor iPad, een geavanceerde video-editor in een redelijk geprijsde app - $ 4,99 op het moment van publicatie. U kunt video opnemen direct in iMovie, dan effecten, muziek en andere functies toe te voegen, of het gebruiken om te importeren en bewerken van video die u al geregistreerd.

bestek

Beide iPad 2 camera's zijn niet gelijk. De achterste camera neemt high definition 720p-video en heeft een 5x digitale zoom. De camera aan de voorkant gebruikt alleen VGA-kwaliteit, geen HD, en heeft geen zoom. Beide video's opnemen tot 30 frames per seconde. Dit resulteert in een fatsoenlijke kwaliteit video voor een multifunctioneel apparaat, maar als je een videokwaliteit kenner, kunt u aan de stok met een speciale video camera in plaats van de iPad video. Wanneer u de camera gebruiken terwijl verbonden met een Wi-Fi internet service, worden uw video's automatisch een geotag met de locatie waar u ze neergeschoten.

controls

Alle bedieningselementen voor de video-camera's gebruiken de iPad touchscreen interface. Als je in de video-app en niet naar de bedieningsorganen te zien, tikt u op het scherm eenmaal aan om de controle opties lijken te maken. U kunt de belichting op foto's en video's te veranderen, maar de camera's op de iPad omvatten niet knippert voor extra verlichting.

Share This Post