Index / ouderschap / Krab Crawling in Zuigelingen

Share This Post

ouderschap

Krab Crawling in Zuigelingen

Iedere ouder of kinderarts kan u vertellen dat er meer dan één manier voor een baby te kruipen. Zoals besproken door het Nationaal Centrum voor zuigelingen, peuters en Families op de Zero to Three website, de "leger crawl" komt vaak voor, net al

AdvertisementIedere ouder of kinderarts kan u vertellen dat er meer dan één manier voor een baby te kruipen. Zoals besproken door het Nationaal Centrum voor zuigelingen, peuters en Families op de Zero to Three website, de "leger crawl" komt vaak voor, net als de traditionele knie-to-hand beweging die baby's doorgaans vertonen. NCITF erkent ook andere baby kruipen methode - de krab crawl. Als een voorloper van het lopen, de krab kruip werkt net als andere methoden van de baby's te gebruiken. Echter, de krab crawl heeft zijn critici en wordt vaak verward met een teken van ontwikkelingsvraagstukken bij zuigelingen. Dit blijkt wat wordt verondersteld een mijlpaal in het leven van de baby in een zorg voor misplaatste ouders. Gelukkig kan een beetje kennis over de krab crawl alle zorgen weg te nemen.

Het doen van de Krab

NCITF beschrijft de krab crawl als een beweging die begint met de baby afwikkeling op handen en voeten - de handen en voeten. Hij plaatst gewicht op één been, terwijl het buigen van de andere been om zich voort te stuwen, met behulp van de handen om richting en onder controle te houden. De baby zal beide benen gebruiken, afhankelijk van de richting die hij wil gaan (vooruit of achteruit) gaan. De volgende stap om krab kruipen is het voortbewegen van het lichaam om een ​​stilstaand, hoog object. De baby zal trek zichzelf, met de benen zijn bovenlichaam ondersteunen in een verticale positie. Eenmaal steady, zal het lopen beginnen.

Tekenen van problemen

In tegenstelling tot geloof, kreeft kruipen bij zuigelingen is geen teken van een cognitieve, ontwikkelings- of sociaal probleem alleen, volgens NCITF, in een online document met de titel, "Jeepers Creepers: Uw baby leert te kruipen." Het is een normaal voorloper van de loopproces voor elke kleuter, ongeacht haar vermogen niveau, cognitie of geslacht zijn. De enige keer dat er een probleem is wanneer de krab crawl is asymmetrisch, zegt NCTIF. Wanneer de baby ene zijde van het lichaam over een (één dominante been of arm soepele voorwaartse beweging belemmert meestal) begunstigt, kunnen er andere problemen die een arts te pakken. De organisatie wijst asymmetrische kruipen als een van de tekenen van autisme bij baby's.

Duur van het Crawl

Sommige ouders fret op de korte duur van het gebruik van de krab crawl voor de mobiliteit van hun baby. Sommige krab crawlers, evenals andere rupsen, kunnen slechts kort hun nieuwe vaardigheid in, en gaat dan naar de volgende stap, die loopt. De duur van de kruipende periode heeft eigenlijk geen invloed op het vermogen of de ontwikkeling van het kind, volgens NCTIF. In feite is de organisatie erkent dat sommige baby's overslaan kruipen proces geheel, naar de wandel podium met geen overgang at all.

Belang van Tummy Time

Ouders hebben geen manier om te weten welk type van kruipende methode hun baby's zullen gebruiken op de weg aan het lopen, wanneer de tijd komt. Het enige wat ouders kunnen doen is aan te moedigen buik tijd om ervoor te zorgen dat de baby wel een soort van kruipen voordat hij begint te lopen. Als er enige bezorgdheid over kruipen neigingen van de baby, slechts een arts kan met zekerheid zeggen als er sprake is, of niet, een probleem.

Share This Post