Index / tech / Kosten van Toner Vs. Inkt

Share This Post

tech

Kosten van Toner Vs. Inkt

Laserprinters rekenen op toner cartridges en inkjet printers maken gebruik van traditionele printer cartridges. Deze cartridges variëren in prijs en de opbrengst cartridge, het beïnvloeden van welk type printer je moet kopen. Price Point Prijzen kunn

AdvertisementLaserprinters rekenen op toner cartridges en inkjet printers maken gebruik van traditionele printer cartridges. Deze cartridges variëren in prijs en de opbrengst cartridge, het beïnvloeden van welk type printer je moet kopen.

Price Point

Prijzen kunnen sterk variëren voor toner cartridges en inkjet cartridges. Met ingang van september 2010, kan de gemiddelde inktpatroon kost tussen de $ 10 tot $ 40. De kosten voor een gemiddelde tonercartridge is tussen $ 30 en $ 200. De kosten variëren, afhankelijk van het merk en type van de printer.

cartridge Yield

Cartridgeopbrengst is een van de gebieden waarop toner en inktpatronen variëren sterk. De gemiddelde opbrengst van een inkjet cartridge nummers in de honderden pagina's op een 5 procent dekking. Voor een tonercartridge, de gemiddelde opbrengst pagina nummers zijn in de duizenden, met een high-yield modellen produceren 9.000 pagina's of meer op dezelfde dekking.

Inkjet kosten per pagina

Volgens de High Springs Copy Center, met ingang van september 2010, de gemiddelde kosten per pagina voor inkjet printers kan variëren van $ 0,09 tot $ 0,20 voor zwart-wit en $ 0,22 tot $ 0,45 voor kleur. Dit veronderstelt tussen de 5 tot 40 procent inkt dekking op een pagina en omvat de kosten voor 20 pond bond papier.

Toner kosten per pagina

De gemiddelde kosten per pagina voor laserprinters kan variëren van $ 0,11 tot $ 0,18 voor zwart-wit en $ 0,25 tot $ 0,60 voor kleur. Dit omvat de kosten van het vel papier en veronderstelt tussen de 5 procent en 40 procent tonerdekking op de pagina.

Share This Post