Index / Feesten & mee naartoe / Kosteloos Verjaardag Ideeën voor een Best Friend

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Kosteloos Verjaardag Ideeën voor een Best Friend

Als je strak op geld bent, maar je beste vriend is op het punt om een ​​verjaardag te vieren, het is niet tijd om uw budget te blazen. Natuurlijk wil je niet om de grote dag van uw vriend verwaarlozen, ofwel, dus de logische aanpak is om iets dat gee

AdvertisementAls je strak op geld bent, maar je beste vriend is op het punt om een ​​verjaardag te vieren, het is niet tijd om uw budget te blazen. Natuurlijk wil je niet om de grote dag van uw vriend verwaarlozen, ofwel, dus de logische aanpak is om iets dat geen enkele bijbehorende kosten is te vinden. Of u uitsluitend hangen met je vriend of uit te nodigen een menigte om de gelegenheid te vieren, heeft u verschillende beschikbare opties. Raak de stad met je vriend, verzamelen bij iemand thuis, genieten van het buitenleven of het doen van iets low-key.

Partij voor Twee

Als je beste vriend is het type die ervaringen in plaats geniet dan geschenken, regelen om haar op te halen om wat tijd samen door te brengen. Doe wat window shopping in een deel van de stad vol met trendy boetieks, dwalen door het winkelcentrum om te proberen op de laatste mode of bladeren door de nieuwste tijdschriften en bestsellers in een boekhandel. Pak koffie of thee vanuit huis in uw eigen reismokken en een paar zelfgemaakte cupcakes in een container om te voorkomen dat geld uit te geven terwijl u afwezig bent. Kijk voor gratis attracties in de gemeenschap die je vriend zouden kunnen interesseren. Sommige musea en kunstgalerijen zijn gratis op bepaalde dagen tussen bepaalde uren, bijvoorbeeld, en zijn ideaal verjaardag ideeën als je vriend houdt van dit soort attractie.

Items from Home

Neem een ​​inventaris wat je thuis hebt en maak iets zelfgemaakt. Door het gebruik van wat je al hebt, hoef je niet een cent te besteden het samenstellen van een gedenkwaardige gift. Suiker, honing en olie, bijvoorbeeld, maakt een ontspannend bad scrub voor een beste vriend die tot rust te komen na de werkweek geniet. Maak een collage van foto's van u en uw vriend van door de jaren heen, combineren kruiden in een hartige wrijven voor de BBQ liefhebber of kies een aantal bloemen uit uw tuin en schik ze in een mooi boeket.

Creatieve Homemade Ideeën

Wees creatief en denk aan de belangen van uw vriend. Als hij het bakken of koken houdt, drukt u een paar dozijn recepten van het internet en maak een aangepaste kookboek. Als hij een beetje aanmoediging kon gebruiken, vul een pot met zorgvuldig geformuleerde opmerkingen over hem; als hij het gevoel naar beneden, kan hij een briefje te trekken en hebben een glimlach. Verzamel alle videoclips die u samen hebt genomen van je ervaringen en bewerk ze in een korte film met een favoriete liedje spelen in de achtergrond.

Fun at Home

Thuis blijven helpt om de verleiding van geld te voorkomen, en of u ervoor kiest om op te hangen in uw huis of het huis van je beste vriend, kunt u tal van dingen te doen. Met een kleine groep, spelen een lange bordspel zoals Monopoly of Risk, of uw beste vriend kiezen een paar van haar favoriete films of tv-afleveringen en kijken ze samen. Gooi samen een diner gemaakt van pantry en koelkast items die je al hebt - zelfs een eenvoudige pot van spaghetti en een plak cake uit een mix is ​​genoeg om je beste vriend zich speciaal voelen.

Share This Post