Index / ouderschap / Komkommer Experimenten voor Kids

Share This Post

ouderschap

Komkommer Experimenten voor Kids

Komkommers zijn groen, cilindervormige groenten die vaak worden gesneden en gekoppeld met dipsaus te worden gegeten als een naschoolse snack. Naast snacken, uit te leggen aan je kind dat komkommers vele mogelijke toepassingen kan hebben. Laat hem zie

AdvertisementKomkommers zijn groen, cilindervormige groenten die vaak worden gesneden en gekoppeld met dipsaus te worden gegeten als een naschoolse snack. Naast snacken, uit te leggen aan je kind dat komkommers vele mogelijke toepassingen kan hebben. Laat hem zien hoe je eenvoudige experimenten rond het huis met behulp van komkommers en andere materialen te doen.

voedingsgewoonten

Leer je kind een les over het voederen van dieren gewoonten met het gebruik van een komkommer en wortel. Was en snijd de komkommer en wortel in twee helften. Vertel je kind naar de helften te plaatsen op verschillende locaties in uw tuin. In de loop van twee weken, hebben hem te observeren en foto's van de komkommer en wortel helften op hetzelfde tijdstip iedere dag. Hij kan documenteren als de komkommers en wortelen werden gebeten door dieren en welke insecten momenteel feesten op elk. Na afloop van twee weken, zal hij een beeld of dieren voorkeur te knabbelen de wortels of komkommers hebben.

Mirror Cleaner

Een kind zal merken dat na een warme douche de badkamerspiegel mist omhoog. Ze zal willen zien zichzelf weerspiegeld in de spiegel opnieuw zonder de mist. Gebruik deze kans om haar experiment hebben met een komkommer om de mist te verwijderen. In plaats van het bereiken van een handdoek, heb haar gewoon gebruik maken van een gesneden komkommer op de mist van de spiegel schoon te vegen. Herinner haar dat de plakjes komkommer bevatten chemische stoffen die water dampen te stoppen uit de afwikkeling op de spiegel. Ze kan de volgende dag dat de spiegel niet beslaan na haar bad te wijten aan de komkommer schoonmaak te vinden.

Schoenpoets

Leren schoenen moeten schijnt om een ​​schone, gepolijst uiterlijk te houden. Als u een paar leren schoenen in de behoefte van een glans, laat uw kind zodat ze er weer als nieuw met plakjes komkommer. Snij een komkommer in verschillende segmenten. Laat hem de plakjes wrijven over de schoenen om ze te laten schitteren. Hij kan een doek af te vegen alle residuen. De plakjes komkommer zijn niet bedoeld om schoensmeer vervangen, maar zal de schoenen tijdelijk schijnen totdat polish kan worden vervangen.

Refrigeration Storage

Uw kind kan bepalen of koeling opslag beïnvloedt de smaak van een komkommer. Heb haar plaats een komkommer in de koelkast en een komkommer op een aanrecht in de keuken. Laat de komkommers blijven in hun locaties voor twee dagen. Na die tijd verstreken is, snijd de komkommer. Leg de plakjes komkommer op de borden en label een bord "koelkast" en de andere "tegen." Laat haar eten een paar plakjes van elke plaat. Heb haar bepalen of er een verschil tussen de smaak en geur van de twee komkommer plakjes die zij verkiest. Als ze de komkommer sets dezelfde smaak bepaalt, heeft de koeling geen invloed op de natuurlijke smaak.

Share This Post