Index / Eten drinken / Koken Homemade Ice Cream

Share This Post

Eten drinken

Koken Homemade Ice Cream

Tijdens de hete zomermaanden, zelfgemaakt ijs is een traktatie. Veel ijs recepten vragen voor het koken van het mengsel op het fornuis en koelen in de koelkast. Voor mensen op zoek naar gemakkelijker en sneller ideeën, hier zijn enkele suggesties. De

Advertisement

Tijdens de hete zomermaanden, zelfgemaakt ijs is een traktatie. Veel ijs recepten vragen voor het koken van het mengsel op het fornuis en koelen in de koelkast. Voor mensen op zoek naar gemakkelijker en sneller ideeën, hier zijn enkele suggesties.

De zelfgemaakte No-Cook Base

Om zelfgemaakt ijs te maken, het verzamelen van de ingrediënten voor de basis. Nadat uw formulier de basis, vind je andere ingrediënten toe te voegen. Terwijl sommige bases voor vla-achtige ijs gekookt worden het mengsel met de eieren, zijn er verschillende opties die geen koken vereist. De meest voorkomende ingrediënten in de base omvatten zware room of half-en-half, suiker en vanille. Voor andere variaties, met inbegrip van chocolade-ijs, voeg cacaopoeder.

Een snelle chocolade-ijs recept uit Cuisinart is een goed voorbeeld van een eenvoudige basis. Meng 1 kopje ongezoete cacaopoeder, 2/3 kopje suiker en ½ kopje verpakt bruine suiker; voeg 1 ½ kopjes volle melk, klop met een handmixer tot de suiker is opgelost, en voeg vervolgens 3 ¼ kopje slagroom en 1 eetl. vanille. Dit recept van de combinatie van volle melk en slagroom ontstaat een mix die is romig, maar toch niet te dik.

Om een ​​vla-achtige basis te maken, probeer Ben & Jerry's Sweet Cream Base. Hoewel dit recept voor rauwe eieren, het vereist geen koken. Klop 2 eieren luchtig. Klop in ¾ kopje suiker een beetje op een moment tot het volledig gemengd in Giet 2 kopjes slagroom en 1 kopje melk.; klop te combineren.

Variaties en Toevoegingen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het toevoegen van smaak aan de voet van ijs. Zodra je de basis in het ijs machine, kunt u iets toe te voegen. In de laatste 5 minuten van het bevriezen van de tijd, voegt puree brownies en ¼ kopje gekoelde hete fudge. Voor een vertrouwde favoriet, voeg een kopje gehakte Oreo koekjes. Om mint chocolate-chip-ijs te maken, voeg 1 theel. van pepermunt extract voor het invriezen in de laatste 5 minuten, voeg mini chocolate chips.

Een ander no-kok optie die afwijkt van plain vanilla of chocolade ijs is Graham cracker ijs. Dit recept voor 1 kop fijn gemalen crackers. Meng deze met ½ kopje suiker en 2 kopjes lichte room (1/2 kop zware room en 1 ½ cups half-en-half zal ook werken). Meng dit goed en voeg 1 theel. vanille. Bevriezen in de vriezer of in een ijsmachine. Dit recept levert een romige en dikke dessert dat gekookt bases rivalen.

Share This Post