Index / Onderwijs / Knutselen voor zondagsschool op Gods Schepping

Share This Post

Onderwijs

Knutselen voor zondagsschool op Gods Schepping

Het hebben van de juiste ambachten bij het onderwijzen van een zondagsschool klasse kan studenten helpen wegnemen belangrijke informatie over de schepping van de wereld. Ambachtelijke activiteiten die goed zijn gepland en relevant is een aanvulling o

AdvertisementHet hebben van de juiste ambachten bij het onderwijzen van een zondagsschool klasse kan studenten helpen wegnemen belangrijke informatie over de schepping van de wereld. Ambachtelijke activiteiten die goed zijn gepland en relevant is een aanvulling op de kritieke punten wordt gemaakt wanneer u het onderwijzen van de kinderen. Het verhaal van de schepping heeft een aantal specifieke uitdagingen voor jongere kinderen met betrekking tot de juiste creatie volgorde. Om kinderen te helpen herinneren de juiste gebeurtenissen in de juiste volgorde, gebruik ambachten voor de zondagsschool op Gods schepping.

Dagen van de Schepping Paper Plate Book

Deze ambachtelijke maakt een uitstekende aanvulling op de zondagsschool les over Gods schepping, omdat het in staat stelt de kinderen het scheppingsverhaal te beoordelen op hun eigen, opnieuw en opnieuw. Alles wat je nodig hebt zijn papieren borden, een perforator, garen, stiften en kleurpotloden. Elke plaat zal de dingen geschapen op elke dag van de schepping. Bijvoorbeeld, het etiket van de eerste plaat "Dag 1." Op de eerste dag schiep God het licht, zodat kinderen kan ofwel tekenen en kleuren een foto van de zon, of plak een pre-cut beeld van de zon van een tijdschrift op het bord. Houd het toevoegen van foto's totdat alle zes dagen van de schepping zijn voltooid. Punch een gat aan de onderkant van elke plaat en bind ze samen met garen.

Flash Cards

Het maken van flash-kaarten over het scheppingsverhaal kunnen studenten helpen herinneren de volgorde van Gods schepping. U zult lege index kaarten en markers of krijtjes nodig. Bespreek elke dag en wat God op die dag gemaakt. Uitdelen zes index kaarten aan elke student. Vervolgens directe leerlingen een aantal putten 1-6 voor elke overeenkomstige scheppingsdag aan één kant van elke kaart. Ten slotte, tekenen of de kleur van de dingen die God op die dag aan de andere kant gemaakt. Leerlingen mogen deze flash-kaarten gebruiken om elkaar of als een take-home herinneringen van de les te boren.

Creation Mobile

U vindt er een papieren of plastic deksel nodig hebt van een ijsje of margarine container, wat papier, kleurpotloden, stiften en garen voor dit ambacht project. Snijd het papier in 2-bij-2-inch stukken. Instrueren elke student om te tekenen en kleur van de dingen die God op een bepaalde dag gemaakt. Zorg ervoor dat u het bijbehorende nummer voor elke getrokken punt bevatten. Gebruik een perforator om gaten in elke kleine tekening te zetten, en voeg ze toe aan het deksel met stukjes garen om een ​​creatie mobiel te maken. Schrijf de woorden "God Made" op het deksel, plaats een gat in het midden van het deksel op te schorten en het gehele mobiel met een ander langere stukje garen.

Wasknijpers Matching Game

Benodigdheden voor deze ambachtelijke project omvat 12 tot 15 wasknijpers, een schoenendoos en foto's van de dingen die God geschapen. Maak eerst 12-15 februari-inch-by-2-inch foto's op een vel papier van Gods creaties: Adam en Eva, de zon, de maan, vogels, water, enzovoort. Vervolgens gebruikt een scanner of kopieermachine een verkleinde kopie van deze beelden, ongeveer een halve inch vierkant te maken. Knip deze tekeningen en bevestig de grotere tekeningen rondom de bovenrand van de schoenendoos. Lijm een ​​kleine tekening identiek aan elk van de wasknijpers. Om te spelen, te instrueren de kinderen aan te passen en bevestig de wasknijpers om de foto's op de doos.

Share This Post