Index / Huis / Kleuren van Kohler Toilet Seats

Share This Post

Huis

Kleuren van Kohler Toilet Seats

Kohler is gespecialiseerd in het home comfort en design items, inclusief badkamer en keuken producten. Het bedrijf produceert zeven verschillende soorten wc-brillen, waaronder commerciële zetels, en biedt zowel langwerpig en rond toiletten. Deze eenh

Advertisement

Kohler is gespecialiseerd in het home comfort en design items, inclusief badkamer en keuken producten. Het bedrijf produceert zeven verschillende soorten wc-brillen, waaronder commerciële zetels, en biedt zowel langwerpig en rond toiletten. Deze eenheden komen in de kleuren variërend van zwart naar geel naar effen wit. Kohler verkoopt haar producten via lokale winkeliers, thuis centra en Kohler showrooms en geautoriseerde dealers.

Plastic

De plastic stoelen worden geleverd met zowel langwerpige en rond fronten. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, koekje, kasjmier, amandel, zandbank, geel, thee groen, licht blauw, licht grijs, donker grijs, zwart, roze en Mexicaanse zand. Deze wc-brillen zijn gemaakt van massief polypropyleen. U kunt scharnieren die de kleur van de stoel kopen. Een vertegenwoordiger zetel voor de plastic types stoel is het budget Bancroft round-front zwoegen zitplaats model K-4644. De afmetingen zijn 14 3/16 inches lang en 15 16/01 inch breed.

Quiet-Sluiten

The Quiet-Close stoel heeft een deksel die langzaam dicht om te voorkomen dat ruis of kraken. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren, zoals zwart, blauw, amandel en lichtgrijs, die zijn gemaakt van massief polypropyleen. U kunt kiezen uit round-front of langwerpige Quiet-vouwen stoelen te kopen. Een voorbeeld van deze types van toiletten is de Glenbury langwerpige toiletzitting met Q3 Advantage Model K-4733, die één- of twee-delige en langwerpig toiletten past. Het heeft ook rubberen bumpers tot de zitplaatsen van in beweging te houden.

Specialty Verlengde

Kohler biedt ook speciale langwerpige zitplaatsen, inclusief toiletten met verwarmde stoelen en een bidet. De C3-200 langwerpige wc-bril werkt met een bidet en is ook verwarmd. Het komt alleen in wit en gebroken wit. Het verwarmde Franse Curve toilet, echter, is beschikbaar in 12 verschillende kleuren, waaronder geel, zwart, roze en lichtblauw.

commercieel

Kohler heeft een ronde-front en drie langgerekte commerciële zetels met ingang van 2011. De commerciële round-front toilet is alleen verkrijgbaar in het wit. De langwerpige stoelen zijn verkrijgbaar in wit of zwart afwerking. Deze wc-brillen zijn gemaakt van chip-bestendig polypropyleen om de duurzaamheid te verhogen. Een voorbeeld van dit type stoel is de K-466-C-0 met een open voorzijde heeft, en wordt geleverd met een scharnier waarmee de stoel omhoog tot 11 graden boven de normale verticale stand.

Hout / Artful

De houten stoelen zijn geschilderd, en u kunt kiezen uit 14 verschillende kleuren verf, met inbegrip van blozen roze, groene thee, aarden wit en amandel. Kohler biedt ook kunst zetels, die ontwerpen zoals palmbomen hebben. Deze stoelen zijn verkrijgbaar met een ronde of langwerpige front. Een voorbeeld van dit soort plaatsen is het Revival wc-bril model K-4615-BV, die een ronde voorzijde heeft, en het past zowel één- en twee-delige toiletten.

Share This Post