Index / Fashion, Style & Personal Care / Kleding je koel te houden

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Kleding je koel te houden

Wanneer de warme zomermaanden rond rollen, is het van belang zo cool als je kunt om te blijven. Letting jezelf oververhit kan niet alleen leiden tot uw make-up neer te rennen je gezicht, het kan je ziek, suf en uitgedroogd voelen, of veroorzaken hitt

AdvertisementWanneer de warme zomermaanden rond rollen, is het van belang zo cool als je kunt om te blijven. Letting jezelf oververhit kan niet alleen leiden tot uw make-up neer te rennen je gezicht, het kan je ziek, suf en uitgedroogd voelen, of veroorzaken hitteberoerte, dat is zeer gevaarlijk. Omdat je niet rond kunt lopen in een badpak de hele dag, erachter te komen andere kleding oplossingen voor een verblijf cool als je het huis te verlaten.

Fabrics

Lichtgewicht, ademende stoffen, zoals katoen en natuurlijke beddengoed, zijn effectief voor het houden van u koel tijdens warm weer. Zware materialen zoals leer en denim val in de hitte meer en voelt u zich heter. Bovendien moet het materiaal gemakkelijk verplaatsen en niet stijf en strak, welke luchtstroom beperkt tot de huid. Als je wilt om koel te blijven, een flowy rok of losse broek helpt je huid droog blijven.

Blootstelling

Kleding die je armen en benen bloot helpen u koel in warm weer blijven. Voor de dames, een korte zomerjurk met spaghettibandjes laat je armen en benen vrij bewegen en krijgen door de wind gekoeld. Zelfde met capri of short met strapless tops of reguliere tanks. Voor mannen, bermuda met T-shirts of tank tops zijn casual kleding opties om je koel te houden. Als je je armen en benen voor werk doeleinden te dekken, of omdat u wilt uw huid tegen de zon, kies kleding gemaakt van lichte materialen, zoals blanken en tans te verbergen. Het dragen van donkere kleuren of zwart trekt de hitte en maakt je warmer gevoel.

workout kleding

Oefening liefhebbers zullen niet toestaan ​​dat hoge temperaturen bederven hun outdoor run of fietstocht. Als zodanig is het belangrijk om te weten wat voor soort workout kleding te dragen zo koel mogelijk te blijven. Fietsen of hardlopen shorts zijn een optie, zodat het been niet is gevangen en verwarmd met de huid-strakke broeken. Tank tops, sport bh's te maken effectieve tops om te koppelen met korte broek voor een koeler outdoor ervaring.

Schoeisel

Anything open teen is een goed schoeisel idee voor het houden van u cool. Een zware, close-toed schoen in de hitte kan je voet bezwete te maken en voelt warm. Open-toed schoenen, zoals slippers, sandalen, en strappy hakken de lucht te laten je tenen te bereiken, waardoor ze afkoelen.

Share This Post