Index / Onderwijs / Kindergarten Activiteiten Stars

Share This Post

Onderwijs

Kindergarten Activiteiten Stars

Kinderen worden blootgesteld aan de sterren vanaf zeer jonge leeftijd, van gedichten, zoals 'Twinkle, Twinkle Little Star "en" Star Light, Star Bright, "om gouden ster stickers en echte sterren schijnt in de nachtelijke hemel. Breng de lief

AdvertisementKinderen worden blootgesteld aan de sterren vanaf zeer jonge leeftijd, van gedichten, zoals 'Twinkle, Twinkle Little Star "en" Star Light, Star Bright, "om gouden ster stickers en echte sterren schijnt in de nachtelijke hemel. Breng de liefde van sterren in uw kleuter in de klas en te genieten van de kunst en wetenschap achter die sterrenhemel.

Een ster is geboren

boeken over sterren zoals "Our Stars" van Anne Rockwell, "Sterren lezen! Sterren! Sterren! "Door Bob Barner of" Stars "van Seymour Simon.
Hebben kleuters helpen act hoe een ster is geboren. Wis een open ruimte in de klas en de leerlingen verspreid. Houd een zaklamp in je handen, maar het weg te houden. Schakel de overhead lichten om de kamer te verduisteren, maar laat de deur open zodat er genoeg licht om te zien. Laat de leerlingen zweven rond als kleine stukjes van gas en stof. Als studenten zweven en draaien, bel dan de naam van de student die zich het dichtst bij u. Vertel de student de zwaartekracht heeft u twee elkaar getrokken. Laat de student staan ​​naast je het creëren van een kleine bal van gas en stof. Blijven zweven als een team staan ​​naast elkaar. Roep de naam van de volgende student die zich het dichtst bij je. Nogmaals de zwaartekracht heeft jullie bij elkaar getrokken. Leg uit aan de studenten hoe de bal van gas en stof wordt steeds groter. Blijven zweven rond de kamer als een groep van drie. Houd schelden studenten om deel te nemen uw groeiende bal van gas en stof. Na de laatste kleuter in de bal wordt getrokken, vertellen de studenten sterren vorm wanneer de gasdruk in de bal toe. Laat iedereen squish samen zo strak mogelijk. Aankondigen dat het midden van de bal krijgt echt warm. Schakel de zaklamp en zeggen: "Een ster is geboren!"

Star Poëzie

Schrijf de woorden "Star Light, Star Bright" en "Twinkle, Twinkle Little Star" op stukjes grafiek papier. Misschien wilt u slechts de eerste strofe van "Twinkle, Twinkle Little Star" kopiëren als gevolg van de lengte van het gedicht. Praktijk gedichten samen. Nodig de studenten te wijzen op de woorden als de klasse leest. Herinner kleuters dat de sterren aan de hemel zijn ballen van heet gas. Omdat het licht van de ster heeft om lange afstanden door de ruimte te reizen voor het invoeren van de atmosfeer van de aarde, wat we zien zijn ster vormen die lijken te fonkelen. Uitdelen kopieën van de gedichten voor studenten om te illustreren en mee naar huis nemen om te oefenen het lezen met hun families.

Starry Night Oil Pastels

Laat studenten een beeld van Van Gogh's 'Starry Night. "Overleg over hoe de donkere achtergrond en wervelende sterren maken het lijkt alsof het' s nachts in het schilderij. Bieden studenten met een stuk van donker blauwe bouw papier en oliepastels. Studenten in staat om te komen met hun eigen "Starry Night" foto's. Laat de cursisten hun kunstwerken te noemen voordat opknoping op een prikbord.

sterrenbeelden

Lees boeken over sterrenbeelden zoals 'Zoo in the Sky "van Jacqueline Mitton of" The Big Dipper "door Franklyn Branley.
Teken de sterren van verschillende sterrenbeelden, zoals The Big Dipper, Ursa Major of Orion, op het bord. Sluit de sterren in de Grote Beer aan de studenten hoe tekening lijnen tussen de sterren ons helpen vormen en objecten te zien in de lucht laten zien. Uitdelen zwarte vellen bouw papier om kleuters. Hebben student gebruik maken van wit of geel kleurpotloden om sterren te tekenen op het papier. Gebruik stervormige stickers in plaats van kleurpotloden om een ​​leuke twist toe te voegen aan het project. Laat de cursisten kijken naar hun papieren om te zien of ze iets in hun nachtelijke hemel kunnen spotten. Kunnen ze een trein of een olifant te vinden? Hoe zit het met een huis of een ijsje? Laat de leerlingen de tijd nemen om te kijken naar elkaars foto's en wijzen op dingen die ze zien. Moedig leerlingen creatief te zijn in wat ze kunnen vinden in het kunstwerk te zijn. Als de leerlingen een object te vinden in hun hemel, hebben ze een krijtje te gebruiken om de punten te verbinden om hun nieuwe constellatie te laten zien. Help leerlingen schrijven de naam van hun sterrenbeeld op de top van hun papieren.

Share This Post