Index / Cars / Kilometerstand van de Chevy Colorado 4 Cylinder Vs. de 5 cilinder

Share This Post

Cars

Kilometerstand van de Chevy Colorado 4 Cylinder Vs. de 5 cilinder

Vijf-cilinder motoren behoren tot de zeldzaamste motor configuraties in de automotive wereld, maar Chevrolet besloten om deze eigenaardigheid te gebruiken in haar Colorado lineup. De 3.7-liter vijf-pot-motor voorzien van een goede balans tussen het b

AdvertisementVijf-cilinder motoren behoren tot de zeldzaamste motor configuraties in de automotive wereld, maar Chevrolet besloten om deze eigenaardigheid te gebruiken in haar Colorado lineup. De 3.7-liter vijf-pot-motor voorzien van een goede balans tussen het brandstofverbruik en de macht, zoals de kilometerstand bijna hetzelfde als de basis van de midsize pick-up's, vier-cilinder motor was, en het op gang uit een respectabele 242 pk en 242 foot-pounds van het koppel in het model 2012.

Brandstof economie

Met twee-wheel drive, de 2012 Chevrolet Colorado met de vier-cilinder motor gekregen EPA tanken economie ratings van 18 mpg stad, 25 mpg rijweg en 21 mpg combineerde met ofwel de automatische of handgeschakelde transmissie. Met vier-wheel drive, de handgeschakelde transmissie en vier-cilinder motor, de 2012 Colorado kreeg 18 mpg stad, 24 mpg rijweg en 20 mpg combineerde, terwijl de automatische transmissie uitgerust model kreeg 17 mpg stad, 23 mpg rijweg en 20 mpg combineerde .

Met de mid-range, vijf-cilinder motor, de 2012 Colorado kreeg 17 mpg stad, 23 mpg rijweg en 19 mpg gecombineerd met twee-wiel of vierwielaandrijving.

Share This Post