Index / Bedrijf / Key vaardigheden en sterke punten voor Sales CV

Share This Post

Bedrijf

Key vaardigheden en sterke punten voor Sales CV

Hoewel de technische vaardigheid in de industrie of product categorie waarvoor je solliciteert is handig, veel werkgevers de voorkeur aan verkopers te huren met natuurlijke vaardigheden en persoonlijke eigenschappen die doorgaans goed werken in de ve

AdvertisementHoewel de technische vaardigheid in de industrie of product categorie waarvoor je solliciteert is handig, veel werkgevers de voorkeur aan verkopers te huren met natuurlijke vaardigheden en persoonlijke eigenschappen die doorgaans goed werken in de verkoop. Oprechte interesse in mensen, een klantgerichte houding, een servicegerichtheid en empathie zijn alle doeltreffende eigenschappen van verkopers.

prospectie Skills

Prospectie is een belangrijke eis in vele verkoop banen. Dit is het proces van het vinden van nieuwe leads klanten en maken eerste contacten. De mogelijkheid om nieuwe leads bron door middel van dergelijke prospectie instrumenten zoals verwijzingen, databases, beurzen, directories en cold calling is noodzakelijk om een ​​klantenbestand op te bouwen. Om deze vaardigheid gebied op een cv te presenteren, kun je schrijven, "Excellent prospectie en lead generation vaardigheden met een sterke reputatie voor cold calling conversie succes."

telefoon Skills

Niet alle sales functies vereisen telefoon vaardigheden, maar velen doen. De mogelijkheid om cold calls maken, is belangrijk in de verkoop. Cold calling omvat in contact brengen mensen uit een prospectie lijst die je nog nooit hebt gesproken en een poging om een ​​persoonlijk bezoek met hen om uw oplossing te presenteren krijgen. Ten aanzien van een vorige baan waarin je hebt aangetoond sterke telefoon vaardigheden, kun je zeggen, "ervaren met alle telemarketing vaardigheden, waaronder cold calling en follow-up service calls."

Sociale vaardigheden

Een aantal mensen vaardigheden zijn noodzakelijk voor een effectieve verkoop. Relatie selling is een prominent thema in de 21e eeuw het bedrijfsleven. Dit betekent dat steeds oprecht geïnteresseerd in uw prospects en klanten, begrip en empathie met hun noden, en effectief te reageren op hen met uw beste oplossing match. Sterke interpersoonlijke communicatie, empathie, medeleven, charisma en luistervaardigheid alles projecteren een goede oriëntatie bij het werken met klanten in een persoonlijke verkoop situatie. Deze bijzondere vaardigheden wordt het best opgemerkt in een "Overzicht van de kwalificaties" of "Summary" gedeelte van een CV. Zo kun je schrijven, "Sterke interpersoonlijke vaardigheden met een bewezen vermogen om te bouwen en onderhouden van relaties met klanten."

Integriteit

Nauw verwant aan sociale vaardigheden en de relatie verkopen is persoonlijke integriteit. Met dank aan vooraanstaande business schandalen en een hernieuwde nadruk op eerlijkheid en verantwoordelijkheid, veel bedrijven de voorkeur aan verkopers met een sterke reputatie voor integriteit. Om op lange termijn relaties met belangrijke klanten op te bouwen, moeten organisaties verkopers die sterke morele karakter over te brengen aan klanten. Integriteit vaardigheden zijn ook best genoteerd onder uw lijst van kwalificaties of in uw samenvatting cv, tenzij u specifieke prestaties of ratings te delen op een bepaalde baan.

Share This Post