Index / Wensen en Feesten / Kerst Brain Teaser Games

Share This Post

Wensen en Feesten

Kerst Brain Teaser Games

Kerstmis is een tijd om samen met familie en vrienden, en is ook een seizoen voor vakantie vakanties waarbij kinderen en volwassenen besteden meer tijd met elkaar dan normaal. Hersenen teasers zijn een geweldige manier om de tijd te gebruiken om kenn

Advertisement

Kerstmis is een tijd om samen met familie en vrienden, en is ook een seizoen voor vakantie vakanties waarbij kinderen en volwassenen besteden meer tijd met elkaar dan normaal. Hersenen teasers zijn een geweldige manier om de tijd te gebruiken om kennis uit te breiden, denken buiten de doos en hebben een aantal concurrerende plezier, gevuld met een kerst-thema twist. Tailor spelletjes om de leeftijdsgroep dus vragen zijn eerlijk voor iedereen.

Kerstliedjes zijn enkele van de meest gezongen rond de feestdagen, en veel van de klassieke songs ontvangen letterlijke beeld interpretaties van de "Noem het Holiday Song" breinbreker. Voor deze puzzel, moeten spelers correct met alleen de aanwijzingen die te noemen 24 verschillende kerstliederen. Wie vult de snelste wint. Zo wordt bijvoorbeeld de "Deck the Halls" clue vertegenwoordigd door een dek van speelkaarten zitten in een hal.

Neem een ​​populaire kerst zinsnede zoals "Merry Christmas" en hebben spelers gebruik maken van de letters om zo veel mogelijk woorden als mogelijk te maken. Dit spel heeft veel mogelijkheden en kan meerdere keren met behulp van uitdrukkingen zoals "Happy Holidays", "Gelukkig Nieuwjaar" en "de kerstman gespeeld worden."

Druk een kerst-themed woord zoeken of maak een van uw eigen. Word zoekopdrachten zijn een van de makkelijkste puzzels te maken, maar ze op te lossen kan enige tijd duren. Gebruik eenvoudige Kerst-thema woorden zoals "Kerstman ',' kous ',' cookie ',' Jezus 'en anderen. Speel het woord zoekopdrachten door uzelf of meerdere kopieën naar een woordzoeker ras te creëren af ​​te drukken.

Teken een 3-by-3 raster van kerstbomen op een stuk papier. Probeer elk van de bomen tot meer dan trekken door het niet opheffen van het potlood omhoog of geen herhaling van een van de bomen. Het is een eenvoudige breinbreker op te lossen zodra je het een keer op te lossen, maar het kan een uitdaging zijn bij de eerste start. Voor kinderen laten versieren de eerste bomen om meer aan de activiteit.

Gebruik synoniemen te creëren uitdagende kerst-themed problemen. Het National Institute of Environmental Health Sciences Kid's Holiday pagina bevat meer dan 50 verschillende anagrammen u kunt gebruiken om op te lossen. Bijvoorbeeld, zou een aanwijzing zoals "Array de Corridor" eigenlijk "Deck the Halls. '' Nocturnal geruisloosheid" is eigenlijk "Stille Nacht". Deze aanwijzingen zijn uitdagend voor alle leeftijden en beslaan vele klassieke kerst zinnen en liedjes.

Share This Post