Index / Careers & Work / Kernfysicus Functiebeschrijving

Share This Post

Careers & Work

Kernfysicus Functiebeschrijving

Met behulp van een sterk begrip van de wetenschap, natuurkunde en wiskunde, kernfysici studeren atomaire deeltjes voor onderzoek, ontwikkeling en zakelijke doeleinden. Deze onderzoekers hebben betrekking op de gamma van kernfysica, van wetenschappeli

AdvertisementMet behulp van een sterk begrip van de wetenschap, natuurkunde en wiskunde, kernfysici studeren atomaire deeltjes voor onderzoek, ontwikkeling en zakelijke doeleinden. Deze onderzoekers hebben betrekking op de gamma van kernfysica, van wetenschappelijke experimenten uitvoeren over het gedrag van atomen creëren computers met kernenergie. Een graduaat is meestal vereist voor de meeste posities, maar u kunt uw voet in de deur met een bachelor's degree.

Brede Taken

Kernfysici onderzoekt atomaire en subatomaire deeltjes, met inbegrip van de wijze waarop de individuele protonen, elektronen en neutronen in atomen gedragen in specifieke situaties. In een laboratorium omgeving met een deeltjesversneller, vermindert u atomen quarks - deeltjes die protonen - en te onderzoeken kernen. Je onderzoekt de verschillende krachten die interacties veroorzaken, het kijken naar hoe de verschillende onderdelen te reageren op specifieke stimuli of situaties. Kernfysici kan zijn gespecialiseerd in het ontwerp van apparatuur, experimenten of theoretische werk en carrière zijn verkrijgbaar in onderzoek en ontwikkeling, hoger onderwijs, overheid en adviesbureaus. Je werkt typisch een 40-urige werkweek in laboratoria en kantoren.

Dag in het Leven

Het leven van een kernfysicus draait om onderzoek en experimenten. Je onderzoekt nieuwe technieken voor nucleaire systemen, het uitvoeren van experimenten om theorieën over energie te testen en materie, schrijven onderzoeksvoorstellen en subsidieaanvragen, en het ontwerpen van nieuwe wetenschappelijke uitrusting met behulp van kernenergie. U kunt werken met regelgevende instanties om regelgeving en beleid voor de belichting en het gebruik straling, en test veiligheidsprocedures te ontwikkelen. U samen met teams van wetenschappers, onderzoekers en ingenieurs, evenals studies te publiceren in wetenschappelijke tijdschriften. In een academische arena, leren de studenten over atomaire principes en de huidige bevindingen op conferenties.

Voorkennis

Je hebt een grondige kennis van de fysica en wiskunde principes om hypotheses te creëren, en de analytische vaardigheden om experimenten uit te voeren. Probleemoplossende vaardigheden zijn noodzakelijk om te observeren en complexe atomaire reacties te analyseren, terwijl de nieuwsgierigheid motiveert je om verder leren na te streven en nieuwe problemen op het gebied te verkennen. Communicatieve vaardigheden zijn nodig om te converseren in zowel schriftelijke als mondelinge vormen met andere professionals in het veld. Je moet sterk time-management vaardigheden en doorzettingsvermogen om experimenten te voltooien en niet ontmoedigd met negatieve resultaten.

Opleiding, Training & Employment Eisen

Om een ​​kernfysicus in onafhankelijk onderzoek en de academische wereld worden, moet je een doctoraat in de fysica of kernfysica; Echter, een bachelor of master's degree uw voet in de deur. Zo kan een bachelor's degree krijg je een entry-level baan als wetenschappelijk medewerker of technicus, terwijl een master's degree kan u helpen een adviseur of onderzoeker. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, hands-on training of werkervaring door middel van een postdoc positie van het onderzoek is ook belangrijk, omdat deze training kunt u specialiteit of onderzoekservaring op te doen in het kader van het toezicht of een senior wetenschapper. Daarnaast kan posities binnen de federale overheid die u nodig heeft om te voldoen aan burgerschap en veiligheidsmachtigingen.

Share This Post