Index / Ambachten / Kentekenplaat Projecten

Share This Post

Ambachten

Kentekenplaat Projecten

Als u een collectie van oude nummerplaten of een bron voor anderen, hebben ze niet nodig om uiteindelijk vast te zitten op een muur in de garage als decor. Nummerplaten maken prachtige gerecycled, creatieve en funky ambachten. De stukken zijn eigen k

AdvertisementAls u een collectie van oude nummerplaten of een bron voor anderen, hebben ze niet nodig om uiteindelijk vast te zitten op een muur in de garage als decor. Nummerplaten maken prachtige gerecycled, creatieve en funky ambachten. De stukken zijn eigen karakter. Een deel van het plezier in het maken van ambachten met oude nummerplaten is de mystiek van de onbekende verhalen en geschiedenis achter elke kentekenplaat. Het is ook leuk om een ​​ambacht te maken met een kenteken uit een bepaalde taal die enige betekenis aan de maker of ontvanger.

Bird House Dak

Bouw een vogelhuisje of neem het dak van een bestaand vogelhuisje en maken het dak van een kenteken gebogen in het midden om het punt van het dak te vormen of gewoon bevestig het als een plat dak. Het kan worden gelijmd of geschroefd. Als u toegang tot veel oude nummerplaten hebben, zouden ze een creatieve ambacht te verkopen of geven als cadeau te maken. Als je oude hek planken gebruiken om het vogelhuisje maken en voeg de kentekenplaat dak aan, dat geeft het geheel vogelhuisje een mooie verweerde look en uniek karakter.

dagboek

Gebruik twee kentekenplaten op de cover van een tijdschrift of dagboek te creëren. Voeg twee of drie gaten in de kentekenplaat voor de voorzijde van het tijdschrift. Space ze gelijkmatig uit elkaar als u meer dan twee gaten gebruiken. Line-up van de twee nummerplaten, achterkanten tegen elkaar, nadat de voorklep gaten zijn gesneden. Gebruik de voorklep gaten aan de achterkant gaten met een marker of pen te markeren, gelijkmatig overeenkomen met de voor- en achterkant gaten elkaar. Snijd de gemarkeerde gaten in de tweede kentekenplaat. Gebruik grote metalen ringen aan de voorzijde bevestigen en terug bestrijkt samen, een ring voor elk paar bijpassende cut gaten van voren naar achteren. De ringen moet het soort dat geopend kan worden bevestigd en gesloten dus journal pagina's kunnen worden toegevoegd of verwijderd wanneer nodig. Als alternatief kunt u de cover en pagina's aan elkaar te binden met zware touw of sterke stof lint. Kentekenplaten zijn geen standaard cut papierformaat, dus je kan hebben om het papier te snijden om de juiste maat te passen in het deksel met een schaar of papiersnijder. Snijd het papier 1/4 kleiner in lengte en breedte "tot ½", zodat de pagina's niet uit het gesloten dagboek hangen. Papier punch overeenkomstige gaten in de bladzijden van het kenteken te dekken gaten overeenkomen.

Prullenbak of Storage Bin

U kunt een papiermand maken met vier oude kentekenplaten gemonteerd met schroeven op grotere houten backings en een platte houten basis of slechts één kentekenplaat als het voorpand voor de prullenbak. De nummerplaten kan verticaal op kleinere wastebaskets worden gemonteerd. De licentie-bord versierd manden hebben andere toepassingen. Ze zijn een interessante en leuke manier om papieren of rekeningen bestand en kan worden gebruikt als planken opslagbakken voor klein speelgoed of open naaien of vaartuig bak die gemakkelijk kunnen worden verplaatst voor gebruik.

Share This Post