Index / Careers & Work / Kennis die nodig is om een ​​advocaat

Share This Post

Careers & Work

Kennis die nodig is om een ​​advocaat

Mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière als advocaat moet de juridische kennis te verwerven en voldoen aan de passende testen om dit beroep te gaan. Een wet student zal zeven jaar van academische studie te nemen: vier jaar om een ​​bachelor's

AdvertisementMensen die geïnteresseerd zijn in een carrière als advocaat moet de juridische kennis te verwerven en voldoen aan de passende testen om dit beroep te gaan. Een wet student zal zeven jaar van academische studie te nemen: vier jaar om een ​​bachelor's degree en drie jaar van de wet school opleiding te verdienen. De persoon moet vervolgens de schriftelijke bar examen door de American Bar Association als advocaat in de meeste staten.

Basisvaardigheden

Voordat u zich inschrijft in de vier jaar undergraduate Natuurlijk moet de wet student ontwikkelde basisvaardigheden die nuttig kunnen zijn voor de student om uit te blinken in juridische cursussen. Basiskennis in het Engels, zal spreken in het openbaar en de geschiedenis van de student nodige vaardigheden te geven aan juridische documenten op te stellen, zich gedragen op een professionele manier tijdens rechtszaken en onderzoeken verleden proces informatie en juridische codes om rechtszaken te bouwen.

Kernprogramma Classes

Een wet student zal kernvakken bestuderen tijdens het eerste jaar van het invoeren van de wet school. Deze lessen zijn nodig voor de student de wet aspecten zoals het eigendomsrecht, constitutioneel recht en civielrechtelijke procedures te begrijpen. De wet student verwerft ook de kennis bij het opstellen van juridische contracten, en moet een vaardigheid hebben in het schrijven van deze studie cursus passeren.

Gespecialiseerde Career Kennis

Zodra het leren van de basiskennis van het recht, kan de student cursussen te specialiseren in bepaalde advocaat-gerelateerde gebieden. Voor een student die een carrière als een patent advocaat, moet hij kennis in de techniek of wetenschap te verwerven. Een student die wenst te uitgegroeid tot een fiscaal jurist zou extra onderwijs in de boekhouding en financiën nodig, en een student geïnteresseerd bent om een ​​strafpleiter moet inzicht verschaffen in de criminologie en de forensische wetenschap te krijgen.

klinische programma

Klinische programma's geven studenten in de rechten van de hands-on kennis van het worden een advocaat. Het project wordt begeleid door gecertificeerde advocaten en wet school faculteit, omdat zij de student om te werken in een verscheidenheid van kantoren rechtsbijstand, advocatenkantoren en juridische afdelingen. De klinische programma's helpen de studenten om uit de eerste hand te zien hoe hun verworven kennis van het recht procedures werkt in een echte juridische omgeving.

Share This Post