Index / Bedrijf / Kenmerken van Sales Management

Share This Post

Bedrijf

Kenmerken van Sales Management

Beschrijvingen van sales management onder meer planning en uitvoering van verkoopprogramma's binnen een organisatie, alsmede het beheer van sales teams. primaire verantwoordelijkheid Een sales manager is om een ​​succesvolle marketing plannen die eff

AdvertisementBeschrijvingen van sales management onder meer planning en uitvoering van verkoopprogramma's binnen een organisatie, alsmede het beheer van sales teams. primaire verantwoordelijkheid Een sales manager is om een ​​succesvolle marketing plannen die effectief bijdragen aan het bereiken van organisatorische doelen te dienen. Vergelijkbare functieomschrijvingen en verantwoordelijkheden van toepassing zijn op een loopbaan als marketing executives, district managers en productlijn beheerders.

Algemeen bestuur

Sales management omvat het begrijpen van het belang van de omzet en het toezicht op en het uitleggen van trends in de markt om de verkoop personeel. Sales managers direct toezicht op verkopers en zijn verantwoordelijk voor verkopers leren en de uitvoering van enige en alle verkoop van de onderneming methoden en initiatieven. Sales managers moeten begrijpen en duidelijk te communiceren sales budgetten, hun betekenis en wat ze betekenen voor elke verkoper.

Structuur

Sales managers maken sales team structuren. Common sales team structuren omvatten onder andere sales managers, assistent sales managers, teamleiders en verkooppersoneel. Alle medewerkers moeten goed begrijpen hun verantwoordelijkheden en wat er van hen verwacht wordt in termen van prestaties en hoe ze hun opgedragen taken te verrichten. Sales managers helpen verkopers begrijpen wat hun plaats in de verkoopafdelingen als organisaties als geheel.

Strategie

Sales managers ontwikkelen en uitvoeren van verkoopstrategieën. Sales managers identificeren en toewijzen verkoopgebieden, plannen product promotie en design of het verkrijgen van sales tools, zoals posters en gedrukte literatuur. Bovendien, sales managers maken verkoopcampagnes, die direct mailers en telefonische werving bevatten. Sales managers set organisatorische normen voor de klantenservice en het opbouwen van klantenbinding.

Rekruteren

Effectief het inhuren verkopers is een van de meest kritische kenmerken van sales management. Het werven van top verkoop performers, evenals die met ster potentieel, is een continu, constant proces - elke organisatie heeft ruimte voor meer succesvolle verkopers. Sales managers moeten werken aan het maximaliseren van hun aanwerving vaardigheden, zoals het voeren van de kwaliteit van interviews en het identificeren van potentieel succesvolle verkopers.

Opleiding

Sales managers moeten effectief trainen hun sales team. Hoe om de verkoop technieken, zoals de kwalificatie prospects te voeren; hoe waarde van het product op te bouwen; en hoe te sluiten deals zijn alle belangrijke componenten van een effectieve sales training. Sales personeel moet leren effectieve time management, want de best presterende verkopers consequent investeren hun tijd actief betrokken bij activiteiten die rechtstreeks inkomsten te produceren.

Motivatie

Sales managers moeten bepalen wat motiveert sales teamleden en design de verkoop van strategieën dienovereenkomstig. Interpersoonlijke communicatie en het opbouwen van relaties vaardigheden zijn vereist, zoals sales managers moeten helpen verkopers te creëren energie en krijgen momentum in tijden wanneer ze worstelen. Motivatie technieken omvatten groep erkenning, financiële beloningen en waardevolle prijzen voor uitstekende verkoopresultaten.

Share This Post