Index / Fashion, Style & Personal Care / Kapsels voor Beeld van de Dag

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Kapsels voor Beeld van de Dag

Picture-dag kapsels moet eenvoudig en klassiek zijn, verminderen hoe achterhaald je kijkt als je kijkt naar die foto's 30 jaar later. Voor jongere kinderen, moet picture-dag kapsels altijd in staat zijn om een ​​paar uur duren en nog steeds goed uitz

Advertisement

Picture-dag kapsels moet eenvoudig en klassiek zijn, verminderen hoe achterhaald je kijkt als je kijkt naar die foto's 30 jaar later. Voor jongere kinderen, moet picture-dag kapsels altijd in staat zijn om een ​​paar uur duren en nog steeds goed uitzien, zodat de kinderen geen kans om hun haar te vernietigen voordat foto tijd. Kies een stijl die werkt met hun natuurlijke haartype en verblijft in plaats gedurende de dag.

De sleutel tot het dragen van je haar naar beneden voor foto dag is om niet vechten tegen de natuurlijke textuur van je haar. Draag natuurlijk krullend haar krullend; niet proberen om het recht te zetten. Draag nature steil haar steil. Als je probeert om de uiteinden krullen, zorg ervoor dat als de krul eruit valt, zal het niet de uitstraling van het kapsel veel veranderen. Gebruik anti-kroezen en luchtvochtigheid gevechten producten om deze uit kroezen voor de foto's zijn genomen te houden, vooral als het vochtig of regenachtig buiten. Voor een jonger kind, bieden haar met een borstel en instrueren haar om haar haar te borstelen voordat de foto wordt gemaakt. Oudere leerlingen kunnen zelfs willen een steiltang of krultang te nemen naar school te raken hun blik indien mogelijk.

Het dragen van je haar half omhoog of terug getrokken aan de zijkanten is een ideale stijl als u wilt in staat zijn om de lengte van je haar op de foto te zien, maar wilt u ervoor zorgen dat het netjes blijft gedurende de dag. Trek het haar terug uit de buurt van je gezicht, te beginnen boven je oren. Zet hem in de rug met een speld of een paardenstaart houder. Als je een beetje meer body wilt, plagen het haar op de kruin van je hoofd een beetje, zodat het een beetje meer hoogte in het beeld zal hebben. Echter, het niet plagen te veel of je eruit ziet als een overblijfsel uit de jaren 1960. Een variatie op de half-up stijl is het haar vlechten aan elke kant van je hoofd en zet hem in de rug. Vlechten zijn vooral nuttig voor jongere kinderen, omdat het zal helpen hun haar verblijf in de plaats.

Een hoofdband is een goede manier om een ​​beetje iets speciaals om de foto toe te voegen zonder dating jezelf te veel. Gebruik een dunne, neutraal gekleurde hoofdband die niet de ogen weg zal trekken van uw gezicht in het beeld. De hoofdband zal helpen om het haar op zijn plaats en uit je gezicht te houden, en het kan gemakkelijk de hele dag door worden aangepast om het netter te maken. Nogmaals, een hoofdband werkt goed voor jongere kinderen, omdat het hun pony en andere kortere stukken van haar zal houden van het vallen in hun ogen als ze met hun foto genomen.

Share This Post