Index / Huisdieren / Kanaries en hoe ze samen met andere vogels

Share This Post

Huisdieren

Kanaries en hoe ze samen met andere vogels

Kanaries staan ​​bekend om hun heldere, kleurrijke veren en zoete, melodieuze zang. Net als andere leden van de vink familie, zijn ze in staat om zich te amuseren en hoeft nu en dan niet vergen veel tijd en aandacht van de mensen buiten voedsel, wate

Advertisement

Kanaries staan ​​bekend om hun heldere, kleurrijke veren en zoete, melodieuze zang. Net als andere leden van de vink familie, zijn ze in staat om zich te amuseren en hoeft nu en dan niet vergen veel tijd en aandacht van de mensen buiten voedsel, water, een schone kooi en een bad. Dus het lijkt dat kanaries zou laid-back en gelukkig, ongeacht wat andere vogels hun kooi te delen. Maar in feite, kanaries zijn met name over hun kooi mates.

Kanaries Samen Gekooide

"Vogels van een zoekt soort," de populaire gezegde. Terwijl kanaries delen dezelfde behoeften, voor zover hun kooi en soort voedsel, niet aannemen dat ze noodzakelijkerwijs opschieten wanneer ze samen gekooid. Twee vrouwen in staat zijn om in harmonie te leven in dezelfde kooi; Het net hangt af van hun persoonlijkheid. Twee mannetjes zal waarschijnlijk strijd - soms tot de dood - dus ze mag nooit worden bij elkaar gehouden. Mannetjes en vrouwtjes samen konden worden gehouden tijdens de rui seizoen - op voorwaarde dat beide zijn in volle molt - en broedseizoen. Anders zal het mannetje de kip tot uitputting proberen te paren met haar achtervolgen.

Waarschuwing

Niet een man en vrouw bij elkaar te houden tijdens het broedseizoen - van de late winter tot de vroege zomer - tenzij je ze wilt fokken.

Tip

Twee mannelijke kanaries vaak genieten van elkaars gezelschap in aparte kooien geplaatst in de buurt van elkaar. In feite lijken ze vaak meer zingen, alsof een andere bevordert.

Kanaries met Vinken

Kanaries in de vinkensoorten familie en hebben dezelfde temperament. Beide kunnen vaak samen worden opgesloten, hoewel het afhangt van de vink soorten. Voor de beste succes te kiezen vogels die ongeveer even groot zijn. Kanaries gemiddeld 4 tot 8 inch groot, terwijl vinken meestal in de 3- tot 8-inch bereik. Society vinken, bijvoorbeeld, zijn erg gezellig, maar passief, en zou er goed aan doen met kanaries. Maar omdat ze zijn slechts ongeveer 4 duim lang, zou de kanaries klein zijn, ook. Sommige vinken - zoals de populaire zebravink - bekend opdringerig te zijn, en sommige zijn ronduit agressief, met inbegrip van Melba vinken en wevers Vasthouden aan de meer laid-back vinken bij de huisvesting ze met kanaries..

Kanaries met andere vogels

Voor de veiligheid en een harmonieus huis, de meeste papegaaien dient niet te worden in dezelfde kooi met kanaries gehouden. Veel papegaaien zijn gewoon te groot en hebben grote verschillen in voeding en woonwensen. Parkieten en kanaries, hoewel vergelijkbaar in grootte, mag nooit worden samen opgesloten. Parkieten is bekend dat agressieve vogels die vaak pikken of bijten andere vogels zijn. Een mogelijke uitzondering op de no-papegaai regel is de valkparkiet. Hoewel groter dan kanaries, valkparkieten zijn erg passief en vriendelijke vogels die mogelijk aangenaam kunnen leven met kanaries. De valkparkieten, die papegaaien, zal veel meer hands-on tijd nodig, terwijl de Canarische Eilanden zal liever niet te worden behandeld.

Share This Post