Index / Persoonlijke financiën / Kan Someone Else Cash Uw Besparingen Bond Als Ondertekend?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Kan Someone Else Cash Uw Besparingen Bond Als Ondertekend?

Een besparing obligatie is niet overdraagbaar, zodat de ondertekening van het niet toestaan ​​dat iemand anders om het te innen. Als bescherming tegen fraude, financiële instellingen vereisen meer dan een handtekening om geld kasbons. Als u niet in s

Advertisement

Een besparing obligatie is niet overdraagbaar, zodat de ondertekening van het niet toestaan ​​dat iemand anders om het te innen. Als bescherming tegen fraude, financiële instellingen vereisen meer dan een handtekening om geld kasbons. Als u niet in staat om een ​​band zelf innen bent, kan een geregistreerd mede-eigenaar het te doen, of je kunt iemand een volmacht geven.

Tip

Veel financiële instellingen geld kasbons, maar niet allemaal. Als alternatief kan de eigenaar mail de binding met een Treasury Retail Securities Site voor het verzilveren na een bank ambtenaar de handtekening te verifiëren.

Waarborgen voor het verzilveren Bonds

In de handleiding voor het verzilveren van kasbons, het ministerie van Financiën herinnert financiële instellingen die de eigenaar van de obligatie of mede-eigenaar van de besparingen obligatie en het heden juiste identificatie moet ondertekenen. De handtekening moet de naam exact overeenkomen op de obligatie. Sommige aanvaardbare documenten voor de identificatie onder een werknemer foto-ID, een door de overheid afgegeven handelsvergunning, een rijbewijs, een staat ID-kaart, een Amerikaans paspoort of een groene kaart. Naar eigen goeddunken, kan een bank contant geld tot $ 1.000 waarde van obligaties op basis van alleen de identificatie.

Om contante bedragen van meer dan $ 1000, moet de bank de obligatiehouder als klant weet dat ten minste zes maanden. Anders, een andere reguliere bank klant kan de persoon verzilveren de obligatie te identificeren. Deze klant moet meer zijn dan een toevallige relatie met obligatie-houder hebben - bijvoorbeeld als een lange-termijn vriend.

Verzilveren obligaties als een Begunstigde

De geregistreerde begunstigde op een spaarrekening obligatie kan verzilveren na de dood van de eigenaar. Banken kunnen verzilveren de Series I, E en EE obligaties, terwijl de H en HH obligaties na de certificering moet worden afgelost via e-mail door een bank ambtenaar. De begunstigde moet Vorm PDF 1522 en een officieel afschrift van de overlijdensakte van de eigenaar om de obligaties geld te presenteren.

Verzilveren Bonds Door Volmacht

U kunt iemand om uw kasbons geld door het geven van haar volmacht te staan. Deze advocaat-in-feite moet dan presenteren de obligatie of obligaties aan een bevoegde functionaris van een trustmaatschappij, credit union of bank om haar handtekening te certificeren. Als alternatief kunnen ze invullen Vorm PDF 1522 en stuur de obligaties naar het adres dat op het formulier voor de verlossing.

Verloren of gestolen Bonds

Als uw kasbons zijn verloren of gestolen is, kunt u vervangende aanvragen door het invullen van Vorm PDF 1048 en mailing is het adres op het formulier. Je nodig hebt om de serienummers te leveren als je ze hebt. Anders kan het ministerie van Financiën opzoeken uw banden als u uw sofi-nummer, de maand en het jaar dat u hen kocht, de volledige naam of namen op de obligatie, en uw postadres.

Tip

Nieuwe obligaties zijn alleen beschikbaar in elektronische vorm, zodat je nodig hebt om een ​​Treasury Direct account te openen als je er geen hebt.

Doorverkoop Bonds

In tegenstelling tot sommige andere investeringen, is er geen secundaire markt voor kasbons. Als iemand uw obligatie vindt en verkoopt, kan de koper niet geld het. Een doorverkocht besparingen obligatie is gewoon een collectible of souvenir. Als uw naam op de obligatie, de Schatkist is u het geld, niet een andere koper.

Share This Post