Index / Gezondheid / Kan leiden tot indigestie Hartkloppingen?

Share This Post

Gezondheid

Kan leiden tot indigestie Hartkloppingen?

Overeten of het eten van gekruid voedsel kan indigestie (dyspepsie), die op hun beurt hartkloppingen kunnen veroorzaken. Of hartkloppingen zijn ernstige of niet, hangt af van uw algehele gezondheid. Als ze alleen maar worden veroorzaakt door indigest

AdvertisementOvereten of het eten van gekruid voedsel kan indigestie (dyspepsie), die op hun beurt hartkloppingen kunnen veroorzaken. Of hartkloppingen zijn ernstige of niet, hangt af van uw algehele gezondheid. Als ze alleen maar worden veroorzaakt door indigestie, heb je waarschijnlijk niet veel zorgen te maken te hebben, maar echt begrijpen van de oorzaak van uw hartkloppingen of onregelmatige hartslag is van cruciaal belang.

Definitie

De Nationale Bibliotheek van Volksgezondheid Medline Encyclopedie definieert hartkloppingen als "hartslag sensaties die aanvoelen als je hart klopt of racen." Het is een indicatie dat het hart is tijdelijk niet goed gedraagt. "Je kunt gewoon een onaangename bewustzijn van je eigen hartslag, of kunnen overgeslagen voelen of gestopt beats." Hoewel deze aandoening komt veel voor en vaak onschuldig, kan het u bang te maken.

Beschrijving

Cafeïne indigestie, wat weer kan leiden tot hartkloppingen veroorzaken. Echter, aritmie (abnormaal hartritme) kan ook leiden tot hartkloppingen, en deze toestand is een zorg. Een arts raadplegen als je hartkloppingen langer duren dan twee of drie minuten.

Als je een gemist of overgeslagen hartslag gevoeld hebben, wordt dit aangeduid als een vroege hartslag. Dit is wanneer uw hartslag te vroeg en neemt een rust. Er is geen reden tot paniek, tenzij u ervaren wapperen in de borst en ernstige hartkloppingen met andere symptomen. Volgens de Mayo Clinic, moet u dringende medische hulp te zoeken indien hartkloppingen gepaard gaan met duizeligheid, kortademigheid, pijn op de borst of pijn of flauwvallen.

Diagnose van Hartkloppingen

Onderscheid te maken tussen paniekaanvallen, die de reactie van uw lichaam te vrezen zijn, en hartkloppingen kan moeilijk zijn. Om zeker te weten over uw onregelmatige hartslag, een elektrocardiogram (een apparaat dat hartactiviteit laat zien) moet je hart te volgen. Deze test duurt ongeveer 10 minuten en wordt uitgevoerd in een ziekenhuis. Tijdens het examen, worden elektroden bedekt met gel die op uw benen, armen en borst. Het elektrocardiogram registreert de activiteiten van uw hart door middel van de elektroden en grafieken ze op papier.

Behandeling

Aanhoudende hartkloppingen kunnen worden behandeld met geneesmiddelen genaamd bètablokkers. Genomen in kleine doses van deze medicijnen verlagen de bloeddruk en vertraagt ​​de hartslag. Als de oorzaak van hartkloppingen een abnormaal hartritme, kan chirurgie worden voorgesteld, maar is zelden nodig.

het voorkomen

Als hartkloppingen worden veroorzaakt door indigestie en niet aritmie, kunnen deze worden voorkomen door te bezuinigen op voedingsmiddelen zoals cola en koffie. Deze neiging om de maagklachten en indigestie.

Niet raden. Neem contact op met uw arts zeker van de aard van uw hartkloppingen of onregelmatige hartslag te zijn.

Share This Post