Index / Huis / Kan Kakkerlakken Infest Mijn Grill?

Share This Post

Huis

Kan Kakkerlakken Infest Mijn Grill?

Kakkerlakken zijn een van de meest bekende groepen van insecten vanwege hun vermogen om woningen en bedrijven binnen te vallen. Zelden gebruikte outdoor grills zijn perfecte plaatsen voor kakkerlakken. In warme klimaten, grills bieden het hele jaar d

Advertisement

Kakkerlakken zijn een van de meest bekende groepen van insecten vanwege hun vermogen om woningen en bedrijven binnen te vallen. Zelden gebruikte outdoor grills zijn perfecte plaatsen voor kakkerlakken. In warme klimaten, grills bieden het hele jaar door het verbergen van de ruimte, duisternis en voedsel voor deze ziekte dragende wezens. In koudere klimaten, zouden ze niet de winter buiten overleven.

Identificatie

Kakkerlakken behoren tot de groep van insecten genoemd Blattodea. Meer dan 3500 soorten bestaan ​​er wereldwijd ongeveer 50 soorten in Noord-Amerika. Van die 50, slechts ongeveer drie zijn beschouwd als ongedierte: de Amerikaanse kakkerlak (Periplaneta Americana), de Duitse kakkerlak (Blattella germanica) en de Oosterse kakkerlak (Blatta orientalis). Deze insecten zijn 1/2 inch tot 1 1/2 inches lang en hebben een afgeplat lichaam met een schildvormig deel te verbergen het hoofd. Alle soorten hebben lange, draadachtige antennes en zijn snel lopers. De Oosterse kakkerlak is zwart, ongeveer 1 inch lang en heeft onderontwikkelde vleugels. De Duitse en Amerikaanse kakkerlakken zijn lichtbruin en hebben vleugels, maar zelden vliegen.

Ecologie

Pest kakkerlakken zijn alleseters en voeden zich met plantaardig en dierlijk materiaal. Ze verstoppen zich in het algemeen in een vochtige, donkere plaatsen in kelders, supermarkten en andere food-gerelateerde bedrijven en zijn 's nachts actief. Vrouwtjes produceren eieren in een koffer die kan worden uitgezet of extern uitgevoerd.

Probleem

Kakkerlakken gemakkelijk een probleem in een barbeque te worden. Residu van koken opbouwt op de grill van de roosters, stenen en lava rotsen en in het vet infuus verzamelaar. De geur van dit residu trekt snel ongedierte kakkerlakken. Sluiten van het deksel van de barbecue de perfecte omstandigheden om het ongedierte te voeden in het donker, beschermd tegen roofvogels en andere kleine dieren.

Oplossing

De beste verdediging tegen een aantasting van kakkerlakken in een grill is om de grill vaak gebruikt. Kakkerlakken kan niet overleven de intense hitte van de barbecue, en veelvuldig gebruik ontmoedigt kakkerlakken uit die zich in de grill. Het houden van de grill schoon helpt ook. Het verhogen van de warmte van de grill voor enkele minuten na het koken brandwonden overtollige voedselresten.

Als u al een probleem met kakkerlakken in uw grill, moet de kakkerlakken te verspreiden wanneer u de barbecue aan te steken. Zoek de grill ver genoeg van uw huis naar de kakkerlakken migreren binnen te houden. Het wegwerken van het ongedierte uit een ingebouwde grill is moeilijker, omdat het heeft veel meer plaatsen voor voedselresten opbouw en veel meer plaatsen voor de kakkerlakken te verbergen. Professionele ongediertebestrijding kan noodzakelijk zijn.

Share This Post