Index / wettelijk / Kan je rijdt een auto zonder platen wanneer je kopen in Illinois?

Share This Post

wettelijk

Kan je rijdt een auto zonder platen wanneer je kopen in Illinois?

Illinois drivers zijn over het algemeen verplicht om hun voertuigen verzekeringen te registreren en te verkrijgen voor het rijden op de weg. Op het moment van registratie, Illinois bestuurders ontvangen nummerplaten als bewijs van inschrijving en als

AdvertisementIllinois drivers zijn over het algemeen verplicht om hun voertuigen verzekeringen te registreren en te verkrijgen voor het rijden op de weg. Op het moment van registratie, Illinois bestuurders ontvangen nummerplaten als bewijs van inschrijving en als een manier voor wetshandhavers bij te houden van de voertuigen op de wegen van de staat te houden. Wanneer u een voertuig in Illinois te kopen, heb je 24 uur om te rijden alvorens het te registreren.

dealer Purchase

Als u een voertuig te kopen bij een erkende dealer in Illinois, zal hij waarschijnlijk zorgen voor de overdracht van de titel en zullen u een tijdelijke registratie vergunning. Je moet de tijdelijke registratie, wat goed is voor 90 dagen in plaats van de kentekenplaat aan de achterzijde van uw auto weer te geven. Het legaal is om zo lang als je tijdelijke registratie is geldig en correct weergegeven rijden zonder kentekenplaten. Maar je moet nieuwe nummerplaten te verkrijgen voordat de vergunning afloopt; Als alternatief kunt u de secretaris van het kantoor staat hebben opnieuw uit uw tijdelijke vergunning als u uw kentekenplaten kunnen krijgen door de vervaldatum.

privé-Aankoop

Als u uw auto van een private partij te kopen zonder de hulp van een dealer, kunt u de auto legaal rijden zonder een kenteken voor 24 uur, maar je moet de titel moet het voertuig met u tijdens het rijden. Technisch gezien, mag u alleen te rijden in de periode van 24 uur aan een agent of staatssecretaris mogelijkheid krijgen om een ​​tijdelijke vergunning verleend krijgen. Als u ervoor kiest om te solliciteren voor de titel via e-mail, kunt u wettelijk het voertuig te besturen zonder een tijdelijke vergunning alleen als u uw titel applicatie, Vorm VSD 190, weergegeven in de rechter benedenhoek van de voorruit van uw auto. U zet uw handtekening op de aanvraag; staat dat de aanvraag wordt weergegeven is een kopie en het origineel werd verstuurd naar de secretaris van het kantoor staat; onder opgave van de datum waarop het werd gepost.

vorige Plates

Het is onwaarschijnlijk dat een dealer zal u laten een voertuig met andermans kentekenplaten op het te kopen, omdat de meeste handelaren te verwijderen oude nummerplaten voordat het voertuig omhoog gaat voor de verkoop. Echter, private partijen laten soms kentekenplaten op een gekochte voertuig. In Illinois, is het illegaal om een ​​voertuig met nummerplaten van iemand anders werken. De platen behoren tot de eigenaar van het voertuig in plaats van het voertuig zelf. Dus, als je een voertuig te verkopen moet je de platen te verwijderen, en als je een auto koopt moet je borden van de vorige eigenaar te verwijderen.

registratie Applicatie

Om u te registreren uw voertuig in Illinois, moet u een aanvraag voor Vehicle Transacties, vorm VSD 190. U kunt de aanvraag online invullen via de secretaris van elektronisch systeem staat te voltooien, maar u moet de applicatie te printen en mee te nemen naar het dichtstbijzijnde staatssecretaris faciliteit binnen zeven dagen. Als alternatief kunt u de toepassing te verkrijgen door een bezoek aan de fabriek in persoon. Wanneer u uw aanvraag en papierwerk in te dienen, moet u een bewijs dat u betaalde belastingen op het voertuig te verstrekken.

Share This Post