Index / tech / Kan ik Photoshop op mijn iPad?

Share This Post

tech

Kan ik Photoshop op mijn iPad?

Adobe biedt verschillende versies van Photoshop speciaal ontworpen voor iOS-apparaten, waaronder de iPad. Op voorwaarde dat u een up-to-date iPad, kunt u een officiële Adobe Photoshop app direct op je apparaat met behulp van de App Store applicatie t

AdvertisementAdobe biedt verschillende versies van Photoshop speciaal ontworpen voor iOS-apparaten, waaronder de iPad. Op voorwaarde dat u een up-to-date iPad, kunt u een officiële Adobe Photoshop app direct op je apparaat met behulp van de App Store applicatie te downloaden en te installeren.

Beschikbare versies van Photoshop voor de iPad

Voor de installatie van een versie van Photoshop op je iPad, neem een ​​moment om te bepalen welke het beste voldoet aan uw behoeften. Vanaf het moment van publicatie, versies zijn onder andere Adobe Photoshop Touch, Adobe Photoshop Mix en Adobe Photoshop Express. Photoshop Touch kost ongeveer $ 10, terwijl de Mix en Express zijn gratis. Photoshop Touch is de meest robuuste van de drie versies, en het in aanraking komt met Photoshop CC, de desktop-versie van de software. Wanneer u Photoshop Touch koopt, krijgt u ook Photoshop Mix.

Installatie

Om een ​​van de Photoshop-apps op uw iPad te installeren, gebruikt u de inheemse App Store-applicatie die bij het apparaat. Tik op het pictogram App Store op het beginscherm van de iPad om de app te lanceren. Zoek naar "Photoshop" met behulp van het zoekveld of blader naar de app in de categorie foto & Video. Tik op de naam van de app om de details pagina te bekijken en raak vervolgens gratis in het geval van Photoshop Express en te mixen om de automatische download en installatie proces te starten. In het geval van Photoshop Touch, tikt de prijs en ga dan verder door het betalingsproces te betalen voor de app. Wanneer de installatie is voltooid, verschijnt er een nieuw Photoshop-pictogram op het startscherm van uw iPad.

systeem vereisten

De benodigde opslagruimte en iOS-versie die u nodig hebt om de apps op uw iPad is afhankelijk van de versie van Photoshop die u wilt gebruiken. Photoshop Touch vereist 56MB vrije ruimte en werkt op apparaten met iOS 5.0 en hoger. Photoshop Mix vereist 89MB vrije ruimte en iOS 7.0 of hoger. Photoshop Express heeft 72 MB vrije ruimte en iOS 7.0 of hoger.

Extra informatie

Verschillende Photoshop-achtige alternatieven zijn ook beschikbaar voor de iPad, waaronder PicsArt Photo Studio, Autodesk Pixlr en PicLab. Als geen van de Photoshop-apps past bij uw behoeften, een ander beeld redacteur.

Indien mogelijk, verbinding met een Wi-Fi-netwerk wanneer u downloaden van grote apps. Op deze manier voorkom je consumeren te veel van uw maandelijkse dataverkeer quota als uw iPad heeft mobiele mogelijkheden.

Share This Post