Index / Gezondheid / Kan ik Neem een ​​bad na een C-afdeling?

Share This Post

Gezondheid

Kan ik Neem een ​​bad na een C-afdeling?

Een keizersnede (keizersnede) is een grote buikoperatie. Hoe u uzelf trakteren na deze procedure zal bepalen hoe snel je herstellen en kan terugkeren naar het normale leven. Er zijn veel dingen te overwegen bij het herstellen van C-profielen, met inb

Advertisement

Een keizersnede (keizersnede) is een grote buikoperatie. Hoe u uzelf trakteren na deze procedure zal bepalen hoe snel je herstellen en kan terugkeren naar het normale leven. Er zijn veel dingen te overwegen bij het herstellen van C-profielen, met inbegrip van activiteit, rijden, werken en zelfs zwemmen. Hier is wat je moet weten over persoonlijke hygiëne na een C-sectie.

het baden

Het wordt aanbevolen dat u wacht ten minste 2 weken na de operatie alvorens een volledig verzonken bad. De incisie gebied moet relatief droog worden gehouden, en de feitelijke bewegingen die nodig zijn om te krijgen in en uit een bad kan overmatige spanning veroorzaken op de buikstreek en de rest van de herstellende lichaam.

Getting Clean

Voor de eerste paar dagen, een spons volstaat voor opruimen. Gebruik warm water en zeep en was zeer delicaat rond de incisie gebied. U kunt vervolgens overgaan tot douchen in de volgende dagen. Sta niet toe dat de douche om direct raken op de incisie gebied, en niet zeep rechtstreeks noch van toepassing op het gebied. Zodra je klaar bent met douchen, zeer dep het gebied droog, het maken van bepaalde niet te wrijven of druk uit op de incisie.

incisie Care

Houd de incisie gebied schoon, droog en vrij van contact met vuil, pluizen of elastieken. Slijtage zeer losse, koord joggingbroek of zelfs alleen maar nachthemden. Onderkleding zitten zou ruim boven de incisie markering, zodat de elastische niet de incisie verergeren. Verander regelmatig dressings, en op zoek naar tekenen van infectie of overmatig bloeden.

Share This Post