Index / Persoonlijke financiën / Kan ik een titel met de Bill of Sale in Georgië?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Kan ik een titel met de Bill of Sale in Georgië?

Het Georgia Department of Drivers Services is verantwoordelijk voor het beheer en het toezicht op de staat van het voertuig vergunningvoorschriften en kentekenregisters verslagen. De Motor Vehicle Division binnen de Georgia Department of Revenue is v

Advertisement

Het Georgia Department of Drivers Services is verantwoordelijk voor het beheer en het toezicht op de staat van het voertuig vergunningvoorschriften en kentekenregisters verslagen. De Motor Vehicle Division binnen de Georgia Department of Revenue is verantwoordelijk voor het beheer van het voertuig titling eisen voor persoonlijke bezittingen belastingdoeleinden. Volgens Georgië wet, kunnen bewoners een rekening gebruiken van verkoop aan het voertuig eigendom overdragen, maar mag het niet gebruiken om een ​​originele titel te verkrijgen.

Titel Requirements

Georgië bewoners zijn verplicht om een ​​voertuig titel voor de onroerende voorheffing doeleinden te verkrijgen binnen 30 dagen na een nieuwe auto kopen of de overdracht van de eigendom van een bestaande eigenaar om een ​​koper. Georgië wet plaatst een wettelijke verplichting op een koper om de eigendom van het voertuig over te dragen en deze registreren, indien vereist door de wet. De divisie beoordeelt een $ 10 boete wegens het niet om een ​​voertuig op grond van Georgië recht binnen de termijn van 30 dagen te registreren. Het Georgia Department of Revenue vraagt ​​bewoners het verkrijgen van een titel voor het registreren van hun voertuigen als hun voertuigen werden geproduceerd na 1985. Hoewel sommige eigenaars van voertuigen niet nodig zijn om een ​​Georgia titel te krijgen - met inbegrip van de eigenaars van boten, boottrailers, vliegtuigen, reizen trailers en sleeptouw dolly's die minder dan één ton wegen - ze kunnen vrijwillig titel hun voertuigen.

Toegestane Titel Laws

Voor eigenaren die niet verplicht zijn om de titel van hun voertuigen, een wetsvoorstel van de verkoop is voldoende om een ​​titel van het Georgia Department of Revenue verkrijgen. Echter, voor de eigenaars van voertuigen of auto kopers die nodig zijn om een ​​titel te krijgen, kunnen ze niet hun factuur gebruik van verkoop aan eigendom over te dragen. In dit geval kan de eigenaar van het voertuig alleen te verkrijgen titel pas na het produceren van de oorspronkelijke titel van de vorige eigenaar de overdracht van eigendom. Voor nieuwe auto aankopen, moeten kopers voertuig oorspronkelijke titel van het voertuig dealer te produceren of het verkrijgen van een vervangende titel uit de Divisie Georgië Motor Vehicle.

Aanvaardbare Bill of Sale

Belastingplichtigen die niet verplicht zijn om een ​​titel te verkrijgen kan vrijwillig verkrijgen van een titel met behulp van hun factuur van de verkoop documenten. Het Georgia Department of Revenue accepteert alleen factuur van de verkoop van documenten met bepaalde informatie in hen. Als zodanig is het Department of Revenue biedt een gratis te downloaden sample factuur van de verkoop vorm die kwalificeert als een aanvaardbaar bewijs van eigendom bij het overbrengen van de titel. Een wetsvoorstel van de verkoop moet de verkoop datum, de naam van de koper en verkoper, de kilometerstand op het moment van de verkoop omvatten, het chassisnummer en de beschrijving van het voertuig, handtekeningen van koper en verkoper, en toepasselijke lien informatie.

overwegingen

Aangezien fiscale wetgeving vaak kan veranderen, weet deze informatie als een vervanging voor juridisch advies niet gebruiken. Advies inwinnen via een advocaat in licentie gegeven aan de praktijk wet in Georgië.

Share This Post