Index / Persoonlijke financiën / Kan ik een cosmetologie licentie in Californië als ik een Felony of delicten?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Kan ik een cosmetologie licentie in Californië als ik een Felony of delicten?

Een schoonheidsspecialist die een vergunning van de California Board of kapperswinkel en kosmetologie is toegestaan ​​om prep, stijl, knippen en kleuren van de haren van een klant. Ze kan wimpers tint, voert ontharing door dergelijke technieken als w

AdvertisementEen schoonheidsspecialist die een vergunning van de California Board of kapperswinkel en kosmetologie is toegestaan ​​om prep, stijl, knippen en kleuren van de haren van een klant. Ze kan wimpers tint, voert ontharing door dergelijke technieken als wassende of pincet en het uitvoeren van gezichtsbehandelingen. De California Board of kapperswinkel en kosmetologie kan een aanvraag voor een schoonheidsspecialiste licentie aan een persoon die is veroordeeld voor een misdrijf te ontkennen.

licensure Eisen

De California Board of kapperswinkel en kosmetologie vereist een kandidaat voor een schoonheidsspecialist vergunning voor ten minste 17 en volledig ten minste de 10e klas zijn. Je moet een cursus van instructie af te ronden in cosmetica van ten minste 1.600 uur van een school die door het bestuur is goedgekeurd of vul een goedgekeurde twee jaar stage. Je moet ook een aanvraag indienen, betalen de benodigde vergoeding en geven de stand van de schoonheidsspecialist onderzoek.

licentie Denial

Het bestuur kan uw aanvraag weigeren voor een schoonheidsspecialiste licentie als je zijn veroordeeld voor een misdrijf. Voor de toepassing van het ontkennen van een aanvraag, de term overtuiging betekent dat je een pleidooi ingevoerd van schuldig of een uitspraak van schuldig was teruggekeerd. De term veroordeling geldt ook als u een exceptie van nolo contendere ingevoerd.

rapportage

Toepassing van de raad voor het onderzoek vereist dat u bekend te maken of u ooit veroordeeld voor een overtreding van de wet, met uitzondering van de verkeersovertredingen met een boete van minder dan $ 500. Dit geldt ook voor schendingen waar u pleit geen wedstrijd, overtredingen en misdrijven, ongeacht uw leeftijd op het moment van de overtreding.

overwegingen

Het bestuur zal niet alleen ontkennen een schoonheidsspecialist aanvraag voor een vergunning op basis van een misdrijf of een misdrijf veroordeling als u het bewijs van de revalidatie kan laten zien. Het bestuur is nodig om te beoordelen en evalueren van de vergunningaanvragen van de kandidaten die veroordeeld zijn voor een misdrijf op een case-by-case basis. Factoren die de raad van bestuur rekening houdt kan de hoeveelheid tijd die sinds uw overtuiging is verstreken, de aard van het misdrijf, of het is gerelateerd aan uw plichten of kwalificaties als een schoonheidsspecialist en het bewijs van uw revalidatie bevatten.

Share This Post